Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σήμερα στις 18:30 υποδέχεται την Σλάβεν Μπελούπο για το Πρωτάθλημα στοχεύοντας μόνο στη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στο -5 από την Ριέκα και στο -4 από την Χάιντουκ. 

Ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου για τον σημερινό  αγώνα ρωτήθηκε αν θα υπάρξει διαχείριση ενόψει και του ματς της προσεχούς Πέμπτης στην Τούμπα: 

«Πρώτα απ' όλα δεν θα αγωνιστεί ο Πέτκοβιτς, αφού είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Θα μπορούσαν να υπάρξουν τέσσερις με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα» σημείωσε ενώ συνεχίζοντας στάθηκε στην προσπάθεια που κάνουν δυο παίκτες του για να παίξουν την Πέμπτη απέναντι στον ΠΑΟΚ: 

«Σίγουρα στο ματς του Πρωταθλήματος τόσο ο Ογκιβάρα, όσο και ο Μπουλάτ δε θα αγωνιστούν. Εχουν όμως αρχίσει ξανά τις προπονήσεις με την ομάδα και ελπίζω να είναι διαθέσιμοι την Πέμπτη», είπε ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για τον... νέο Γκραντ στη Basket League - Άσχημα μαντάτα για Μιλουτίνοφ, ξανά για Σενγκέλια!