Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κατάλαβε το λάθος ο Λουτσέσκου - Νύχτα... μεταγραφής για Κουλιέρακη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 23:01:00

Κατάλαβε το λάθος ο Λουτσέσκου - Νύχτα... εκατομμυρίων για Κουλιέρακη - Έδειξε ότι δεν έχει ταβάνι ο ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κατάλαβε το λάθος ο Λουτσέσκου - Νύχτα... εκατομμυρίων για Κουλιέρακη - Έδειξε ότι δεν έχει ταβάνι ο ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος τεχνικός που βρήκε την μαύρη... τρύπα του πρώτου ματς και της έκλεισε, ο νεαρός στόπερ που δείχνει να αφήνει την Τούμπα και η εμφάνιση του Δικεφάλου του Βορρά που κάνει τους πάντες να ονειρεύονται... Λευκό Πύργο.

ΠΑΟΚ: Μια νύχτα που πολύ δύσκολα να ξεχαστεί όσα χρόνια και αν περάσουν η αποψινή για τον Δικέφαλο του Βορρά και αυτό γιατί όχι απλά έβαλε πέντε γκολ στη Ντιναμό, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου ματς και πέρασε στα προημιτελικά του Conference, αλλά γιατί το έκανε με τρόπο εμφατικό δείχνοντας ότι επιστρέφει στις εξαιρετικές εμφανίσεις το κατάλληλο σημείο γεμίζοντας τους πάντες αισιοδοξία. Οι παίκτες του Λουτσέσκου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν με το μαχαίρι στα… δόντια, κάτι που είχαμε χάσει αρκετό καιρό τώρα, δείχνοντας πόσο πολύ είχαν αδικήσει τον εαυτό τους το περασμένο διάστημα. Μάλιστα το πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Κροάτες δεν είναι απλά το καλύτερο φετινό, αλλά ένα από τα κορυφαίο των τελευταίων ετών της ομάδας, με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 25 να έχει 8 τελικές προσπάθειες, ενώ από εκείνο το σημείο και μετά σκόραρε τρία γκολ και αγκάλιασε την πρόκριση.

Ο Λουτσέσκου στο παιχνίδι κατάλαβε ότι χώρος για… τζογάρισμα δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα να δώσει χώρο στην… εμπειρία, με τους Βιεϊρίνια και Σβαμπ να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο. Τόσο ο Πορτογάλος, όσο και ο Αυστριακός έδειξαν ότι είναι γεννημένοι για τέτοια παιχνίδια κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις, όσο μπορούσαν μιας και η κούραση έκανε την εμφάνισή της, ενώ παράλληλα «φώναξαν» στον Ρουμάνο ότι οι επιλογές Ότο, Οζντόεφ στο πρώτο παιχνίδι ήταν απόλυτα λάθος, κάτι που φυσικά αποδείχθηκε. Την ίδια στιγμή δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός κουβέντας τον Μεϊτέ, που για ακόμα ένα παιχνίδι είναι το «κλειδί» στην μεσαία γραμμή του Δικεφάλου του Βορρά, μιας και όποτε είναι καλά εκείνος, τότε και ο ΠΑΟΚ είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτό έγινε και απόψε, με τον έμπειρο μέσο να είναι εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, να τρέχει και να κόβει μέχρι τις καθυστερήσεις τις προσπάθειες των παικτών της Ντιναμό και παράλληλα να… φωνάζει στους ανθρώπους της ομάδας πως πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για την μεταγραφή του μιας και οι… σειρήνες ακόμα και από Ελλάδα είναι πολλές και χρόνος σίγουρα δεν υπάρχει.

Αυτός όμως που «υπέγραψε» την πρόκριση του ΠΑΟΚ δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος έκανε εμφάνιση… ζωής και σίγουρα μετά από αυτό το ματς οι πιθανότητες τη νέα χρονιά να παραμείνει κάτοικος Τούμπας μειώνονται. Ο Κρητικός στόπερ, δεν έδειξε απλά τις εξαιρετικές αμυντικές αρετές που διαθέτει, και γνωρίζαμε άλλωστε, αλλά κόντρα στη Ντιναμό έκανε γνωστό σε όλους ότι ένας αμυντικός σύγχρονης εποχής, μπορώντας να σκοράρει και με το κεφάλι, αλλά και με τα πόδια και σίγουρα έκανε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να σκέφτονται ήδη το ποσό που θα δώσουν ώστε να πάρουν το ΟΚ από τον Δικέφαλο του Βορρά και να τον κάνουν δικό τους.

Πλέον ο ΠΑΟΚ κατάφερε μέσα σε 90 λεπτά να γυρίσει όλο το κλίμα υπέρ του και να πάει με ηρεμία στη διακοπή, που θα του δώσει ανάσες, αλλά και χρόνο δουλειάς ώστε να επιστρέψει με το πόδι στο… γκάζι για τη συνέχεια. Οι παίκτες του Λουτσέσκου με λίγα λόγια μπόρεσαν να αφήσουν στην άκρη την εσωστρέφεια, με τα άσχημα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα έδειξαν πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στους άλλους, ότι μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα φέτος. Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε γίνει ξανά μέσα στη χρονιά κάτι που σημαίνει ότι εμφανίσεις όπως αυτή της Τούμπας μόνο τυχαίες δεν είναι. Όλα αυτά κάνουν τον Δικέφαλο του Βορρά να γυρνάει σελίδα και να βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα όπως και πριν από δύο χρόνια έχει μπροστά του και το ευρωπαϊκό όνειρο, που παίζοντας όπως κόντρα στους Κροάτες κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος που μπορεί να σταματήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο Σαββίδης με την επική πρόκριση ΠΑΟΚ - Έβγαλε έκτακτο το OPEN! (BINTEO)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags