Facebook Pixel Προσφέρουν τις φανέλες του ΠΑΟΚ από το ματς με Ντιναμό για πολύ καλό σκοπό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 19:54:00

Υπόκλιση σε ΠΑΟΚ! Προσφέρουν τις φανέλες από το ματς με Ντιναμό για πολύ καλό σκοπό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Υπόκλιση σε ΠΑΟΚ! Προσφέρουν τις φανέλες από το ματς με Ντιναμό για πολύ καλό σκοπό (ΦΩΤΟ)

Ο Δικέφαλος του Βορρά έγραψε ιστορία με την πρόκριση κόντρα στην κροατική ομάδα και οι άνθρωποι της ΠΑΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια τρομερή κίνηση.

ΠΑΟΚ: Μια ιστορική ανατροπή και πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ολοκλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης (14/3) ο Δικέφαλος του Βορρά, με την ομάδα να προκρίνεται στα προημιτελικά του Conference League, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μπριζ με τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν να πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ θα προσφέρει σε δημοπρασία τις φανέλες των παικτών από τον αγώνα της Τούμπας, οι οποίες θα έχουν τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και τα χρήματα τα οποία θα μαζευτούν θα δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη μέσω του AOKAction.

"Οι φανέλες από το ιστορικό βράδυ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, υπογεγραμμένες και διαθέσιμες για δημοπρασία μέσω του Matchwornshirt Τα έσοδα θα διατεθούν μέσω του #PAOKAction σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι απλά η αφορμή", αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδανική κλήρωση για ΠΑΟΚ, ντερμπάρες Ολυμπιακού-Φενέρ! Συναντιούνται μόνο στον τελικό - Πότε είναι τα παιχνίδια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags