Facebook Pixel Έντιν Τζέκο: "Εντυπωσιάστηκα με το 6-1, 50-50 η πρόκριση με Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 22:32:00

"Υπόκλιση" Τζέκο σε Ολυμπιακό - "Εντυπωσιάστηκα με το 6-1, 50-50 η πρόκριση μαζί τους"

Sportdog Team
"Υπόκλιση" Τζέκο σε Ολυμπιακό - "Εντυπωσιάστηκα με το 6-1, 50-50 η πρόκριση μαζί τους"

Ο ηγέτης της Φενέρ αποθέωσε τον Ολυμπιακό και μίλησε για το πώς βλέπει το ματσάρισμα με την ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, με τον Έντιν Τζέκο να μιλάει για το ζευγάρι αυτό. Ο Βόσνιος φορ αποθέωσε τον Ολυμπιακό και μίλησε για την επιθυμία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έντιν Τζέκο:

Για τον Ολυμπιακό: «Παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που έπαιξε χθες ο Ολυμπιακός. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Κέρδισαν 6-1, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες τους είναι 50-50 στον αγώνα τους εναντίον μας. Γιατί κάθε ομάδα σε αυτό το επίπεδο είναι καλή, οπότε βλέπω ίσες τις πιθανότητες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "55-45 η πρόκριση για Ολυμπιακό, καλύτερη από Φενέρ η Μπριζ - Χειρότερος ο ΠΑΟΚ, προσοχή σε Βανάκεν"

Για το αν είναι πλεονέκτημα που θα παίξουν το δεύτερο ματς στην έδρα τους: «Φυσικά, δεν ξέρω, γιατί στο σημερινό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ. Φυσικά, θα υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να παίζεις το δεύτερο ματς εντός έδρας. Ωστόσο, δεν μπορώ να το πω ως εκατό τοις εκατό πλεονέκτημα γιατί στον τελευταίο γύρο μας κέρδισε η Ουνιόν πχ. Όπως είδαμε στο ματς του Σεν-Ζιλουάζ, κερδίσαμε εκτός έδρας και χάσαμε εντός έδρας. Φυσικά, το σημαντικό θα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς που θα παίξουμε στην Αθήνα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags