Facebook Pixel Έδωσε απαντήσεις στους Κροάτες ο Κοτάρσκι - "Δεν ήμουν ασεβής..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 19:22:00

Έδωσε απαντήσεις στους Κροάτες ο Κοτάρσκι - "Δεν ήμουν ασεβής προς τη Ντιναμό..."

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις στους Κροάτες ο Κοτάρσκι - "Δεν ήμουν ασεβής προς τη Ντιναμό..."

Πολύ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Κροάτη τερματοφύλακα στην πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό, με τον ίδιο μάλιστα να μιλάει σε Μέσα της πατρίδας του και να δίνει εξηγήσεις για δηλώσεις που είχε κάνει.

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Ο Κροάτης  είχε καθοριστική συμβολή στην μεγάλη νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό και μετά το ματς οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην τον αναζητήσουν για δηλώσεις.

Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, δουλέψαμε καλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Περιμέναμε ότι θα προκριθούμε, αλλά μία νίκη με 5-1, στο περιβάλλον που είχε δημιουργηθεί, δεν είναι εύκολο να έρθει. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα”, είπε, μιλώντας στην ιστοσελίδα 24sata.hr ο τερμαοτφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ρωτήθηκε, ακόμη, για την δήλωση που είχε κάνει μετά το πρώτο ματς στο Μάξιμιρ, ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα, όπως και φάνηκε στην Τούμπα:

Προς τα έξω πέρασε ότι είμαι εγωιστής, ασεβής προς τον Ντιναμό όταν το είπα, αλλά πραγματικά είχαμε παίξει πολύ άσχημα στο Ζάγκρεμπ. Ίσως κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι στην σεζόν. Αυτό φάνηκε απόψε (σ.σ. χθες βράδυ). Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος, πραγματικά κυριαρχήσαμε”.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο αν ήταν κομβικές για την εξέλιξη του αγώνα ο δύο δικές του επεμβάσεις: “Εντάξει, αλλά αν δεν είχα δεχθεί το πρώτο γκολ, ίσως η Ντιναμό δεν θα είχε προσπαθήσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την άμυνά μας”, είπε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΑΡΑ Μπόγρη από την πρόκριση του Ολυμπιακού - "Θρύλε βάλε κι άλλο γκολ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags