Facebook Pixel Σημαντικές αποκαλύψεις για τη Μπριζ: "Δεν είναι σε καλή κατάσταση"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-16 17:12:00

Σημαντικές αποκαλύψεις για τη Μπριζ: "Δεν είναι σε καλή κατάσταση" - Οι πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σημαντικές αποκαλύψεις για τη Μπριζ: "Δεν είναι σε καλή κατάσταση" - Οι πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε αγωνιστεί στο Βέλγιο και αναφέρθηκε στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.

Γιώργος Γκαλίτσιος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Λόκερεν και μίλησε για την κλήρωση των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με Κλαμπ Μπριζ και Φενερμπαχτσέ.

Για το βέλγικο πρωτάθλημα και την Κλαμπ Μπριζ: «Έχει συγκεκριμένο στυλ το βέλγικο ποδόσφαιρο και οι ομάδες παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο και έχουν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, δίνουν αρκετή έμφαση και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πιο σκληρό από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Η Μπριζ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, είναι ιστορική ομάδα και είναι μέσα στις καλύτερες τρεις ομάδες του Βελγίου. Ξοδεύει και χρήματα στις μεταγραφές αλλά παίζουν και παίκτες από την ακαδημία της. Ανεξαρτήτως έδρας παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο, ίσως είναι επικίνδυνη εκτός έδρας.

Δεν είναι η καλύτερη χρονιά της, δυσκολεύεται. Βέβαια εκεί ο τρόπος των πλέι οφ είναι διαφορετικός, οπότε αν είναι στην πρώτη πεντάδα θα έχει τη διαφορά να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.  Σε αυτή τη φάση που βρίσκονται όλες οι ομάδες, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και ο ΠΑΟΚ σαφώς έχει πιθανότητες».

Για τις προκρίσεις των ελληνικών ομάδων: «Πολλοί λίγοι το περίμεναν να κάνουν προκρίσεις με μεγάλες ανατροπές, είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση το 6-1 του Ολυμπιακού. Από τότε που καταργήθηκε το εκτός έδρας γκολ, όλα μπορούν να ανατραπούν και ακόμη και να χάσεις στην έδρα σου, μπορείς να το γυρίσεις».

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού: «Δεν θεωρώ πως είναι εύκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό, είναι η ιδιαιτερότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών, η Φενέρ έχει ξοδέψει πολλά χρήματα, είναι μεγάλη ομάδα. Μετά τις αλλαγές προπονητών οι ομάδες αποδίδουν καλύτερα στα πρώτα παιχνίδια γιατί αλλάζει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών».

Για την Μπριζ ως πόλη: «Λένε πως η Βενετία του Βορρά, είναι όμορφη πόλη, αξίζει να την επισκεφθείς. Έχει ωραία κανάλια, έχει παλιά κτίρια, αξίζει να μπεις στις γόνδολες, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις», είπε ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αναβάθμιση" στην ΑΕΚ - Συμφώνησαν Αλμέιδα-Άλβες για 4 μεταγραφές 11αδας - Λίστα με Ροντρίγκες και Μέντες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags