Facebook Pixel Κλαμπ Μπριζ: "Θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό στο Conference"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-20 12:13:00

Πρώτος στόχος της Μπριζ ο ΠΑΟΚ: "Θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό στο Conference" - Δήλωση Ντέιλα για την απόλυσή του

Sportdog Team
Πρώτος στόχος της Μπριζ ο ΠΑΟΚ: "Θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό στο Conference" - Δήλωση Ντέιλα για την απόλυσή του

Το Conference League αποτελεί τον βασικό στόχο της Μπριζ από εδώ και πέρα στην σεζόν και μετά την κακή τροπή που πήρε η πορεία της στο Πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Τα ματς με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League αποτελούν την Νο1 προτεραιότητα για την Κλαμπ Μπριζ και μία ηχηρή απόδειξη είναι και η συνέντευξη που έδωσε ο πρώην, πλέον, τεχνικός της ομάδας, Ρόνι Ντέιλα στην εφημερίδα «Nieuwsblad», μία μέρα μετά την απόλυσή του. 

«Θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Conference League και εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι είναι πιθανό να συμβεί. Ούτε στο Πρωτάθλημα είχαν τελειώσει τα πάντα. Εύχομαι στον καθένα το καλύτερο», τόνισε, αναφερόμενος στο διαζύγιο με την Μπριζ: 

«Ο καθένας πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο κάνει τα πράγματα είναι ο πιο σωστός. Απλά σκεφτόμασταν διαφορετικά. Δεν έχω κάποια δυσαρέσκεια, αποδέχομαι το πεπρωμένο μου, δεν κρατάω κακία. Εύχομαι τα καλύτερα για όλο τον σύλλογο. Παραμένω ο Νο 1 οπαδός της ομάδας. Δεν θα μετανιώσω ποτέ για την απόφασή μου να έρθω στην Μπριζ, έμαθα πολλά, έκανα πολλούς φίλους».

Τέλος, ο Νορβηγός προπονητής τόνισε ότι η καταστροφική κίνηση για την ομάδα ήταν η αποχώρηση του CEO, Βινσέντ Μαναέρτ. «Ήταν πολύ σημαντικός για το κλαμπ, με την αποχώρησή του χάθηκε όλη η αθλητική γνώση. Ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ των παικτών και του υπόλοιπου συλλόγου. Μου έλειψε, τελικά όλα έγιναν λόγω αποτελεσμάτων και όχι της προόδου της ομάδας. Ήθελα να τελειώσω την σεζόν με καλό τρόπο αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία», τόνισε ο Ντέιλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Σαββίδης και πατέρας Κωνσταντέλια για τη μεταγραφή - "Κλειδώνει" η τιμή πώλησης στα 30 εκατ.!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags