Facebook Pixel Το... φωνάζουν στο Βέλγιο! "Πολλά τα δομικά προβλήματα της Μπριζ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-22 00:55:00

Το... φωνάζουν στο Βέλγιο! "Πολλά τα δομικά προβλήματα της Μπριζ, δεν είναι έτοιμη για τον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Το... φωνάζουν στο Βέλγιο! "Πολλά τα δομικά προβλήματα της Μπριζ, δεν είναι έτοιμη για τον ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Βέλγος δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στους προσεχείς αγώνες με τον Δικέφαλο του Βορρά, τονίζοντας τα πολλά προβλήματα της Μπριζ.

Σάχα Ταβολιέρι: Για την απόλυση του προπονητή της Μπριζ και τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο δημοσιογράφος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φέρνοντας στο προσκήνιο τα αρκετά προβλήματα της βελγικής ομάδας.

Για την αποκάλυψη της απόλυσης: «Ναι έκανα την αποκάλυψη 24 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Υπήρχαν πολλά γεγονότα που οδήγησαν τη διοίκηση σε αυτή την απόφαση και οι σχέσεις ανάμεσα σε προπονητή και πρόεδρο δεν ήταν καλές. Δεν τα έβρισκαν οι δυο πλευρές, υπήρχε απόσταση των δυο ανδρών. Υπήρχαν και παρεμβάσεις στο έργο του, ο προπονητής ένιωθε ότι κρινόταν κάθε του απόφαση. Νομίζω ότι ανακουφίστηκε με αυτή την απόφαση».

Την κατάσταση της ομάδας: «Είναι θολό το τοπίο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Έχει πολλά προβλήματα σε κάθε κομμάτι της δομής της. Έχει παίκτες που επηρεάζονται από το δικό τους σκεπτικό ο καθένας», είπε ο Σάχα Ταβολιέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Χεζόνια, νέος μεγάλος... αντίπαλος από την Euroleague - Φεύγει από τη Ρεάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags