Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Καρτάλ για Ολυμπιακό λίγο πριν τα ματς με Φενέρ: "Έχουν σημαντικούς παίκτες - Αρχίσαμε να τους..."!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-25 12:46:00

Ατακάρες Καρτάλ για Ολυμπιακό λίγο πριν τα ματς με Φενέρ: "Έχουν σημαντικούς παίκτες - Αρχίσαμε να τους..."!

Sportdog Team
Ατακάρες Καρτάλ για Ολυμπιακό λίγο πριν τα ματς με Φενέρ: "Έχουν σημαντικούς παίκτες - Αρχίσαμε να τους..."!

Με καλά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ισμαΐλ Καρτάλ, αν και έδωσε προτεραιότητα σε άλλο παχνίδι και όχι σε εκείνον με τους Ερυθρόλευκους.

Σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τη Φενέρμπαχτσε και, όπως τόνισε ο Ισμαΐλ Καρτάλ, τεχνικός της ομάδας προέχει ο τελικός τού Σούπερ Καπ πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια συγκροτημένη ομάδα. Είναι ένα από τα 3-4 μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα. Έχουν σημαντικούς παίκτες. Αρχίσαμε να τον παρακολουθούμε και να κάνουμε αναλύσεις. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Προτεραιότητα, βέβαια, προς το παρόν είναι η Άδαν Ντεμίρσπορ και το Σούπερ Καπ. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα είναι το Σούπερ Καπ που θα παίξουμε στις 7 Απριλίου. Περιμέναμε και η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και ο αντίπαλός μας, η Γαλατασαράι, να μας στηρίξουν για το καλό της χώρας, αλλά δυστυχώς δεν το έκαναν», ανέφερε αρχικά.

Για το όνειρο της Φενέρ για μία διάκριση φέτος στην Ευρώπη, μέσω του Κόνφερενς Λιγκ: «Από την πρώτη ημέρα έχω πει ότι θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Το να λες, θα κερδίσουμε το τρόπαιο, είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν πρέπει να υπόσχεσαι πράγματα που μπορεί να μην έχεις δυνατότητα να τα κάνεις. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πάντα λέω την αλήθεια. Είμαστε στους προημιτελικούς. Μόλις αποκλείσουμε δύο αντιπάλους, είμαστε στον τελικό. Θέλουμε μία επιτυχία για τον ιστορικό μας σύλλογο, κατακτώντας το ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ως παιδί της Φενέρ το θέλω πολύ. Αλλά δεν είναι εύκολο να παίζεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές δυσκολεύονται».

Κλείνοντας: «Θα παίζουμε παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες. Ζητήσαμε επανειλημμένως τη μεταφορά του Σούπερ Καπ. Γιατί αφού παίξουμε με τη Γαλατασαράι στις 7/4, θα πάμε στην Ελλάδα να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Οι δε αγώνες μας με τη Γαλατασαράι πάντα παίζονται με μεγάλο άγχος. Πόσο θα κοστίσει να παίξεις το Σούπερ Καπ και αμέσως μετά ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags