Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα βόμβα από Τουρκία: «Ο Ολυμπιακός αιτηθεί στην UEFA για αλλαγή χώρας με Φενέρμπαχτσέ»
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-26 09:48:00

Δημοσίευμα βόμβα από Τουρκία: «Ο Ολυμπιακός αιτηθεί στην UEFA για αλλαγή χώρας με Φενέρμπαχτσέ»

Sportdog Team
Δημοσίευμα βόμβα από Τουρκία: «Ο Ολυμπιακός αιτηθεί στην UEFA για αλλαγή χώρας με Φενέρμπαχτσέ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει ο επαναληπτικός με τη Φενέρμπαχτσέ να μην γίνει στην Τουρκία.

«Έκτακτη είδηση ​​έρχεται από τον Ολυμπιακό, την αντίπαλο της Φενέρμπαχτσε στον αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League . Όπως έγινε γνωστό, η ελληνική ομάδα θα κάνει αίτηση στην UEFA για τον τελευταίο της αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους», γράφει η ιστοσελίδα «Fotomac».

Όπως αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσέ θα πραγματοποιήσει έκτακτη γενική συνέλευση στις 2 Απριλίου για να ψηφίσει την απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα μετά τα τρομερά γεγονότα μετά τον αγώνα της Τραμπζονσπόρ.

«Εάν το διοικητικό συμβούλιο αποφασίσει να αποχωρήσει η Φενέρ από το πρωτάθλημα, ο αντίπαλος των γαλαζοκίτρινων στη Conference League, Ολυμπιακός, θα υποβάλει αίτηση και στην UEFA. Η ελληνική ομάδα θα παρουσιάσει το επιχείρημα ότι «τα γήπεδα στην Τουρκία δεν είναι ασφαλή» και θα δηλώσει ότι θέλει να παίξει τον αγώνα σε άλλη χώρα», γράφουν οι Τούρκοι.

«Η ελληνική ομάδα, που κυριολεκτικά περιμένει σε ενέδρα και πράττει πονηρά»

Στη συνέχεια το δημοσίευμα... κράζει τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι κινείται πονηρά: «Η ελληνική ομάδα, που κυριολεκτικά περιμένει σε ενέδρα και πράττει πονηρά, θα πιέσει την UEFA γιατί «δεν θέλει να έρθει στην Τουρκία». Οι ειδικοί επί του θέματος υποστηρίζουν ότι εάν η Φενερμπαχτσέ προσθέσει τη ρήτρα «ασφάλειας» στην αίτηση «απόσυρσης» του πρωταθλήματος, η πρόταση του Ολυμπιακού θα γίνει οπωσδήποτε αποδεκτή. Ισχυρίζεται ότι ακόμη κι αν ο αγώνας γινόταν στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ζητήσει να μην επιτραπεί κανένας θεατής στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός, κατά μία έννοια, προσπαθεί να ξεφύγει και να κερδίσει οφέλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags