Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-27 18:18:00

Δε "μασάει" η Φενέρμπαχτσε - Τότε η οριστική απόφαση για το αν θα φύγει από το πρωτάθλημα Τουρκίας!

Sportdog Team
Δε "μασάει" η Φενέρμπαχτσε - Τότε η οριστική απόφαση για το αν θα φύγει από το πρωτάθλημα Τουρκίας!

Αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους είναι οι άνθρωποι του συλλόγου και όλα είναι ανοιχτά.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, αποκάλυψε πως στις 2 Απριλίου θα συζητηθεί σε έκτακτη συνέλευση της ομάδας το ενδεχόμενο αποχώρησης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League από το πρωτάθλημα Τουρκίας. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φθάσαμε εδώ γιατί ομαλοποιήσαμε την ανωμαλία, στις 2 Απριλίου θα συζητήσουμε στην έκτακτη γενική συνέλευση όλες τις πιθανότητες. Συναντηθήκαμε με όλους τους χορηγούς μας, λάβαμε τη γραπτή έγκρισή τους και θα είναι μαζί μας εκεί όπου κι αν βρισκόμαστε. Έχουμε μπροστά μας τρία σενάρια, το κακό, το χειρότερο και το χείριστο. Είναι επίσης δυνατό να υποβιβαστούμε στην χαμηλότερη κατηγορία, να κατέβουμε πιο σωστά, να σταματήσουμε τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για λίγο ή να αγοράσουμε μία ομάδα στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φεύγω από τον ΠΑΟΚ"! Το "ανακοίνωσε" κορυφαίο όνομα στα αποδυτήρια - Ούτε "Ντέλιας" ούτε Κουλιεράκης

Αλλά όλα αυτά θα φανούν και θα συζητηθούν στη συνέλευση. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποια κίνηση θα κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αλλά εγγυώμαι ότι δεν θα ενεργήσουμε σαν να μην συνέβη τίποτα. Μας λένε να ηρεμήσουμε, είμαστε εξαιρετικά ήρεμοι. Έκανα μια δήλωση αφού μίλησα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μας για ώρες. Αυτά τα λόγια δεν ειπώθηκαν μετά από μία ξαφνική απόφαση ή εν μέσω θυμού. Δεν μπορούν να μας τιμωρήσουν. Ακόμα κι αν το δώσουν, θα πληρώσουν το τίμημα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags