Facebook Pixel Αποκάλυψη από UEFA! Η ατάκα Βιεϊρίνια για Τσιάρτα λόγω... Μπριζ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 15:58:00

Αποκάλυψη από UEFA! Η ατάκα Βιεϊρίνια για Τσιάρτα λόγω... Μπριζ - Θυμήθηκε και το 2004

Sportdog Team
Αποκάλυψη από UEFA! Η ατάκα Βιεϊρίνια για Τσιάρτα λόγω... Μπριζ - Θυμήθηκε και το 2004

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα με τη βελγική ομάδα και η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA δημοσίευσε δήλωση του Πορτογάλου αρχηγού του Δικεφάλου του Βορρά.

Αντρέ Βιεϊρίνια: Ο ΠΑΟΚ αναμετράται την Πέμπτη (11/4, 22:00) με την Κλαμπ Μπριζ για την προημιτελική φάση του Conference League και ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του η οποία θα ολοκληρωθεί στη Θεσσαλονίκη.

Στην κεντρική σελίδα της διοργάνωσης στο site της UEFA, υπάρχει ένα θέμα σχετικά με την παρουσία του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην φάση των "8" και μια ατάκα του Βιεϊρίνια για την κλήρωση που έγινε με καλεσμένο τον Βασίλη Τσιάρτα κι έφερε αντίπαλο της ομάδας του, την Μπριζ.

«Ευχαριστώ τον Βασίλη για την καλή κλήρωση. Φυσικά, δεν έχω συγχωρήσει κανέναν από τους συμπαίκτες του για το 2004, αλλά για τώρα τον ευχαριστώ», είπε ο Αντρέ Βιεϊρίνια που δεν ξεχνά την ήττα της Πορτογαλίας από την Εθνική Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags