Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για Μασούρα, Γιόβετιτς ή Όρτα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 14:55:00

Νικολακόπουλος: "Επικίνδυνος" ο Σάμουελ - Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για Μασούρα, Γιόβετιτς ή Όρτα

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Επικίνδυνος" ο Σάμουελ - Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για Μασούρα, Γιόβετιτς ή Όρτα

Τα πλάνα του Βάσκου προπονητή, πώς θα παίξει η Φενέρ και τι περιμένουν στο Λιμάνι να δουν στο Γ. Καραϊσκάκης

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών έκανε μία πρώτη προσέγγιση για το αυριανό ματς, σχολιάζοντας πως μπορεί να αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, ότι η Φενέρ εδώ και 25 μέρες έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι, άρα θεωρητικά μπορεί να μην βρει αμέσως ρυθμό στο συγκεκριμένο ματς.

Και αν ο Ολυμπιακός στα πρώτα 20 λεπτά είναι όπως πρέπει και με τη βοήθεια του κατάμεστου γηπέδου, μπορεί να αποκτήσει πλεονέκτημα, συμπληρώνοντας ότι πρέπει όμως να είναι πραγματικά καλός και όχι όπως είχε μπει στα δύο τελευταία του παιχνίδια με τη Μακάμπι, που έχανε με 2-0 στο 10’ και με τη Φερεντσβάρος που από τύχη δεν βρέθηκε να χάνει στο 2’ (ακύρωση γκολ από το VAR).

Στον Ρέντη η αίσθηση που υπάρχει είναι πως η Φενέρμπαχτσε ξεχωρίζει για την ατομική ποιότητά της, ότι είναι πολύ πιο έμπειρη και λιγότερο αθλητική από τη Μακάμπι, ενώ μίλησε ειδικότερα στον δεξιό μπακ των Τούρκων, τον Σάμουελ, λέγοντας ότι είναι πολύ γρήγορος και επιθετικογενής. Αναπόφευγα, δε, δημιουργεί ερωτηματικά στον Μεντιλίμπαρ, για το ποιον παίκτη εκ των Μασούρα, Γιόβετιτς ή Όρτα θα πρέπει να βάλει στα αριστερά αντί του τιμωρημένου Ποντένσε.

Τέλος υποστήριξε πως του έκανε εντύπωση πως ο Άρης ζητάει να παίζει με Έλληνες διαιτητές, υπό την έννοια με ξένους διαιτητές φέτος έχει κερδίσει δύο φορές τον ΠΑΟΚ και μία φορά τον Παναθηναϊκό αλλά και έχει προκριθεί στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ, ενώ μόλις την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τους «πράσινους» είχε μία κατά γενική ομολογία καλή για εκείνον διαιτησία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags