Facebook Pixel Χαμηλά η... μπάλα στην Μπριζ ενόψει ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ καλή ομάδα..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-11 04:45:00

Χαμηλά η... μπάλα στην Μπριζ ενόψει ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ καλή ομάδα..."

Sportdog Team
Χαμηλά η... μπάλα στην Μπριζ ενόψει ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ καλή ομάδα..."

Μεγάλη προσοχή στις δηλώσεις του έδωσαν οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά για τα προημιτελικά του Conference League.

Μπιόρν Μέγιερ: Τους παίκτες της Μπριζ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για το Conference League εκπροσώπησε ο αριστερός μπακ της βελγικής ομάδας, ο οποίος όπως και ο προπονητής του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο του Βορρά και τους ποδοσφαιριστές του.

Για τις βλέψεις της Μπριζ στο Conference League: «Μετά την πολύ καλή στους ομίλους και στους «16», είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι αγώνων και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση». 

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Είναι πρώτος στην Ελλάδα, αυτό βέβαια δεν λέει τα πάντα. Είδαμε βίντεο έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είναι πολύ καλή ομάδα». 

Για το αν θεωρεί την Μπριζ φαβορί: «Κάθε ομάδα που είναι στα προημιτελικά έχει σκοπό να πάει στα ημιτελικά και πιο πέρα και εμείς τον έχουμε. Αν δεν έχεις αυτή την αίσθηση δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Να επικεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ τώρα και μετά θα δούμε την συνέχεια». 

Για το αν έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του και αν συμφωνεί με την άποψη ότι δεν κάνει τόσο καλή σεζόν όπως πέρυσι: «Ακούω συχνά ότι δεν είμαι τόσο καλός, επειδή βάζω λιγότερα γκολ και ασίστ. Κάνω πολλές άλλες δουλειές, ο κόσμος όμως βλέπει αυτά και θεωρεί ότι δεν είμαι καλός. Δεν νιώθω όμως έτσι», είπε ο Μπιόρν Μέγιερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα ο Ολυμπιακός: "Ανήθικοι ΑΕΚ και Άρης! Αλλοίωση βαθμολογίας, να παρέμβει η δικαιοσύνη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags