Facebook Pixel Αρνούνται οι Βέλγοι να δώσουν εισιτήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ – Η εξήγηση
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 19:04:00

Αρνούνται οι Βέλγοι να δώσουν εισιτήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ – Η εξήγηση που δίνουν

Sportdog Team
Αρνούνται οι Βέλγοι να δώσουν εισιτήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ – Η εξήγηση που δίνουν

Γιατί οι άνθρωποι της Μπριζ δεν δίνουν έξτρα εισιτήριο στους φίλους του Δικεφάλου!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο στα πλαίσια των προημιτελικών του Conference League στο «Γιαν Μπρέιντελ».

Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ταξιδέψει προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ενώ πολλοί από αυτούς δεν έχουν εισιτήριο για να παρευρεθούν στο γήπεδο. Η Κλαμπ Μπριζ είχε ανακοινώσει πως δεν θα δώσει παραπάνω από 1.450 εισιτήρια στους Έλληνες οπαδούς. Παρόλαυτα στην χώρα έχουν καταφτάσει περισσότεροι με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Ο λόγος που δεν θα διατεθούν παραπάνω εισιτήρια δεν είχε γίνει γνωστός όμως με μια ανακοίνωση του ο υπεύθυνος Τύπου της Κλαμπ Μπριζ έδωσε την εξήγηση στους Θεσσαλονικείς.

Ο λόγος που δεν θα δεχτούν περισσότερους αντίπαλους φιλάθλους και έδωσαν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων είναι ένα περσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα. Στον συγκεκριμένο αγώνα μπήκαν στο γήπεδο παραπάνω Πορτογάλοι και οι οπαδοί της Μπριζ άσκησαν αυστηρή κριτική στην ομάδα.

Διαβάστε την εξήγηση που έδωσαν οι Βέλγοι:

«Πέρυσι η Μπριζ αντιμετώπισε την Μπενφίκα στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και οι Βέλγοι είχαν βρεθεί σε ανάλογη θέση, καθώς πάρα πολλοί Πορτογάλοι είχαν ταξιδέψει στην βελγική πόλη. 

Η Μπριζ τότε συναίνεσε στο να μπούνε περισσότεροι οπαδοί της Μπενφίκα με αποτέλεσμα το Γιαν Μπρέιντελ να είναι γεμάτο από Πορτογάλους. Μετά το παιχνίδι η Μπριζ δέχθηκε αυστηρή κριτική από τους οπαδούς της που επέτρεψε στους οπαδούς της Μπενφίκα να κάνουν το Γιαν Μπρέιντελ έδρα των αετών της Λισσαβόνα και γι’ αυτό φέτος τηρούν άλλη στάση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags