Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας: Τουρκάλα ρεπόρτερ συνάντησε ΠΑΟΚτσή - "Καλή η Φενέρ, αλλά..." (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-11 17:48:00

Απίθανο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας: Τουρκάλα ρεπόρτερ συνάντησε ΠΑΟΚτσή - "Καλή η Φενέρ, αλλά..." (Vid)

Sportdog Team
Απίθανο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας: Τουρκάλα ρεπόρτερ συνάντησε ΠΑΟΚτσή - "Καλή η Φενέρ, αλλά..." (Vid)

Τρομερό περιστατικό σε ρεπορτάζ Τουρκάλας δημοσιογράφου. "Έπεσε" πάνω σε ΠΑΟΚτσή και ακολούθησε φοβερός διάλογος!

Ένα απίθανο σκηνικό εκτιλύχτηκε σε ρεπορτάζ του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου "A Spor", ανάμεσα σε μια Τουρκάλα ρεπόρτερ και έναν φίλο του ΠΑΟΚ.

Αρχικά, η Ντενίζ Σατάρ ξεκίνησε το βίντεο από το Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια πήγε στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και σε σοκάκια της Αθήνας, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Conference League.

«Ο τελικός του Conference League είναι πολύ σημαντικός φέτος για τους Έλληνες γιατί διεξάγεται στο «σπίτι» της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά». Τόσο οι οπαδοί των δύο ομάδων όσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού θέλουν να είναι στον τελικό», ανέφερε η Σατάρ. 

Και στην συνέχεια υπήρξε ένα ωραίο, άκρως ποδοσφαιρικό περιστατικό ανάμεσα στην Σατάρ και Έλληνα πολίτη, φίλο του ΠΑΟΚ, που μίλησε σε άπταιστα τουρκικά στην κάμερα!

Στο ερώτημα ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός στον τελικό απάντησε, βέβαια, ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση αν είναι καλή η Φενέρ ο Έλληνας φίλος απάντησε: «Καλή η Φενέρ, αλλά καλύτερος ο ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες για Μπάρκα - Διαφορά 100.000 Κώτσιρα με ΠΑΟ - Ρέτσος για ομάδα Τουρκίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags