Facebook Pixel Σοβαρά επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ- Ξύλο, χημικά, νερό και τραυματίες
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-12 01:01:00

Σοβαρά επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ- Ξύλο, χημικά, νερό και τραυματίες - Πάει στην UEFA η ΠΑΕ (Vid)

Sportdog Team
Σοβαρά επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ- Ξύλο, χημικά, νερό και τραυματίες - Πάει στην UEFA η ΠΑΕ (Vid)

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα του Δικεφάλου

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο, μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπριζ-ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε Έλληνες φιλάθλους και την Αστυνομία!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η αστυνομία του Βελγίου προχώρησε σε νέα αναίτια επίθεση προς τους οπαδούς του Δικεφάλου κατά την έξοδό τους από το Γιάν Μπρέιντελ, προχωρώντας στη ρίψη χημικών.

Εκτός από τα δακρυγόνα, οι Βέλγοι αστυνομικοί έριχναν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και νερό με αύρες της αστυνομίας, με τις απίστευτες προκλήσεις των Βέλγων όπως είναι φυσικό να έχουν προκαλέσει έντονο εκνευρισμό.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματίες!

Διάβημα του ΠΑΟΚ στην UEFA!

Σοβαρότατες είναι οι καταγγελίες από εκατοντάδες φίλους του ΠΑΟΚ που ενώ είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ!

Η βελγική αστυνομία έλεγε στον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι η «ασπρόμαυρη» εξέδρα γέμισε και τους έδιωχναν από το χώρο.

Οργή στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν με τους «ασπρόμαυρους» να προχωρούν σε διάβημα προς την UEFA, για αυθαιρεσία της αστυνομίας του Βελγίου, προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων που οδήγησε σε κομφούζιο.

Έμειναν έξω από το γήπεδο άνθρωποι με εισιτήρια, που πλήρωσαν να έρθουν εδώ και όχι μόνο έμειναν έξω, αντιμετωπίστηκαν και με σκληρότητα από τις βέλγικες αρχές, σημειώνουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags