Αναλυτικά όσα δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θέλω να μεταφέρω την εμπειρία μου σε αντιδιαστολή με ό,τι έγινε στη Φρανκφούρτη, όπου ήμασταν αγκαλιασμένοι με τους φιλάθλους της Άιντραχτ και δεν άνοιξε μύτη. Στο Μπριζ είδαμε τεράστια ανοργανωσιά, σε επίπεδο που σκέφτομαι μήπως είναι στημένα όσα έγιναν. Όσα έγιναν δημιούργησαν έναν εκνευρισμό και σε κάποιες αντιδράσεις μετά. Εγώ δέχτηκα σπρέι πιπεριού για πρώτη φορά στη ζωή μου στα 65 μου χρόνια. Έχει ευθύνη η Μπριζ, γιατί ακόμη και φίλοι του ΠΑΟΚ που προμηθεύτηκαν εισιτήρια, όχι από την ΠΑΕ αλλά από τα γραφεία ή από άλλες χώρες, τους τα έπαιρναν σε άλλες θύρες. Ήταν μια τρομακτική κατάσταση, την οποία καταγγέλλω. Είμαι εδώ ως μάρτυρας αν προσφύγουν κάποιοι στα δικαστήρια

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν κάποιοι οπαδοί ακόμη υπό κράτηση. Ξέρω πως έγιναν κάποιες προσαγωγές, είδα σπασμένα κεφάλια, σπασμένα πόδια. Εγώ έπεσα κάτω, φοβήθηκα μη με ποδοπατήσουν και δέχτηκα τα νερά και τα σπρέι. Έκλαιγα δέκα λεπτά. Αυτά που έγιναν ήταν πρωτοφανή. Τους έδειχνα την κάρτα μου και έλεγα ποιος είμαι και μου έλεγαν ‘θα σε συλλάβουμε’. Ο πρόξενος στις Βρυξέλλες προσπαθούσε να τους πείσει να μπει κόσμος που είχε εισιτήρια. Ήθελαν κι που είχαν εισιτήρια να τους αφήσουν απέξω. Υπήρχαν και κάποιοι που πήγαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αλλά στο όνομα αυτών έγινε μια τριτοκοσμική διαχείριση από την αστυνομία, που χαίρομαι γιατί δεν έχουμε θύματα».


Όσο για το πώς θα αντιδράσει ο ίδιος για όσα συνέβησαν; «Έχω ήδη κάνει μια ανάρτηση και μια ανακοίνωση. Παίρνω μια πρωτοβουλία σε πρώτη φάση, έχω ενημερώσει τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και θέλω να μιλήσω μαζί του για να του πω ό,τι συνέβη. Είμαι πρόθυμος να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Και στον ΠΑΟΚ έχω πει πως αν θέλουν κάποια μαρτυρία, είμαι στη διάθεσή τους».