Facebook Pixel Στέλνουν... μήνυμα από τη Μπριζ - Ατάκες για τις απουσίες ενόψει ρεβάνς
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-13 06:12:00

Στέλνουν... μήνυμα από τη Μπριζ - Ατάκες για τις απουσίες ενόψει ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Στέλνουν... μήνυμα από τη Μπριζ - Ατάκες για τις απουσίες ενόψει ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Η βελγική ομάδα πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον ΠΑΟΚ και παρά τις απουσίες στη ρεβάνς της Τούμπας δείχνουν σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Μπριζ: Το χαμένο πέναλτι του Τιάγκο και οι απουσίες με τις οποίες θα υποχρεωθεί να παρουσιαστεί η Κλαμπ Μπριζ στη ρεβάνς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, είναι βασικά θέματα συζήτησης στο Βέλγιο. Ο τοπικός Τύπος περίμενε απαντήσεις από τον αρχηγό της ομάδας, τον Βανάκεν.

Μιλώντας αρχικά για τη μεγάλη ευκαιρία του Τιάγκο που νικήθηκε από τον Κοτάρσκι στα 11 βήματα, είπε: «Έχεις πολλά να… χάσεις όταν εκτελείς ένα πέναλτι. Ο Τιάγκο είναι ο πρώτος στη λίστα και αυτός τα χτυπάει κι έχει ήδη εκτελέσει αρκετά αυτήν τη σεζόν. Δεν είναι ευχάριστο, αλλά συμβαίνει να χάσεις ένα πέναλτι. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για καλύτερο σκορ, οπότε δε μπορούμε να μείνουμε μόνο στο πέναλτι».

Όσο για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του την επόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00): «Αποδείξαμε την περασμένη Κυριακή (σ.σ. με την Άντερλεχτ) ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές για να αναπληρώσουν τις απουσίες. Μπορεί να έχουν διαφορετική ποιότητα, αλλά σίγουρα δεν έχουν λιγότερη» κατέληξε ο Βανάκεν.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Απέρριψε 1,5 εκατ. ετησίως και... οδεύει προς Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags