Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε... θάρρος ο κόουτς της Μπριζ εν όψει ΠΑΟΚ: "Θα τους... σκοτώσουμε στη Θεσσαλονίκη"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-13 13:08:00

Πήρε... θάρρος ο κόουτς της Μπριζ εν όψει ΠΑΟΚ: "Θα τους... σκοτώσουμε στη Θεσσαλονίκη"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήρε... θάρρος ο κόουτς της Μπριζ εν όψει ΠΑΟΚ: "Θα τους... σκοτώσουμε στη Θεσσαλονίκη"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκι Χάγιεν δεν ήταν ευχαριστημένος με το 1-0 επί του ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Conference League και μίλησε στους παίκτες του για τη ρεβάνς.

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ μετά την λήξη του αγώνα της βελγικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ μίλησε στα αποδυτήρια τόσο για το ματς της Κυριακής με την Αντβέρπ, όσο και τον επαναληπτικό με τον δικέφαλο στην Τούμπα.

Ο Νίκι Χάγιεν αμέσως θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του μετά το 1-0 στις Βρυξέλλες και τους είπε: «Το γεγονός ότι είστε αρκετά δυσαρεστημένοι σημαίνει πως είστε διψασμένοι για να πετύχετε κάτι. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, όταν θα πάμε εκεί.

Οι προσδοκίες μας είναι ψηλές, είμαστε θυμωμένοι που δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα το αντιμετωπίσουμε, θα το δουλέψουμε, θα παίξουμε την Κυριακή και την Πέμπτη και θα τους σκοτώσουμε και τους δύο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέρασε τα τεστ ο Κουλιεράκης - Έγινε… Έλληνας Γκβάρντιολ, ο Mr 90 εκατ. - Παράδειγμα για ΠΑΟ, ΑΕΚ ο Τιάγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags