Facebook Pixel Προειδοποιεί την Μπριζ η UEFA: "Ο ΠΑΟΚ ξέρει από ανατροπές"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 15:07:00

Προειδοποιεί την Μπριζ η UEFA: "Ο ΠΑΟΚ ξέρει από ανατροπές"

Sportdog Team
Προειδοποιεί την Μπριζ η UEFA: "Ο ΠΑΟΚ ξέρει από ανατροπές"

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μπριζ, όμως ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα η UEFA χτυπάει... καμπανάκι στην βελγική ομάδα.

UEFA: Αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπριζ και μάλιστα η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χτύπησε... καμπανάκι στους Βέλγους τόσο για την ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ξέρει από ανατροπές με αφορμή τα όσα έκανε κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να τιμωρήσει την άπληστη Κλαμπ Μπριζ

Πέρασαν 93 λεπτά πριν ο ΠΑΟΚ επιτύχει μια εύστοχη προσπάθεια κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, στον πρώτο αγώνα, κι ακόμα και τότε το φάουλ του Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν προκάλεσε συναγερμό. Ωστόσο, παρά την κυριαρχία τους, οι Βέλγοι πέτυχαν μόνο ένα γκολ νωρίς με τον Ούγκο Βελτέσεν. “Κερδίσαμε, αλλά έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες”, είπε ο εξτρέμ Μίχαλ Σκόρας.

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νίκι Χάγιεν έχει ήδη υποσχεθεί ότι οι παίκτες του δεν θα προσπαθήσουν να μείνουν στο προβάδισμα του πρώτου αγώνα, αλλά αφού είδαν τον ΠΑΟΚ να διαλύει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους “16” και να ανατρέπει την ήττα με 2-0, ίσως θα είναι φρόνιμο να μην το κάνουν. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς την τριάδα των Τιάγκο, Ντε Κάιπερ και Μέσελε, οπότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται ότι έχει μια πραγματική ευκαιρία», αναφέρει η UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε "γεια" με Τερίμ πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - "Αποχή" από τις προπονήσεις - Αποφασίζει ο Αλαφούζος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags