Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για τη ρεβάνς του 3-2 και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην πίστη που πρέπει να έχουν άπαντες για την πρόκριση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής για:

Το τι διαφορετικό θα έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον πρώτο αγώνα:

"Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε έρθει σίγουρα με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τις καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι".

Το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στο "Σουκρού Σαράτσογλου":

"Δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές. Η βασική ιδέα του παιχνιδιού θα είναι η ίδια. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Με έναν τρόπο ή άλλον προσπαθείτε να μάθετε ποιοί θα παίξουν. Δεν θα σας πω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, "τέλειωσε" κορυφαίο όνομα στον Ολυμπιακό - Εντολή σε Μεντιλίμπαρ!

Την εικόνα της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ματς που άλλαξε με την είσοδο του Φρεντ και το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να την αντιμετωπίσει:

"Αυτό που άλλαξε την εικόνα του πρώτου αγώνα ήταν το πέναλτι, αυτό επηρέασε την απόδοσή μας από εκείνο το σημείο και έπειτα. Αυτό άλλαξε την εικόνα του αγώνα".

Το τι έχει πει στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς και πώς θα τους προετοιμάσει:

"Το μόνο που τους έχω πει είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να μην σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους είτε παίζουν εντός και είτε εκτός έδρας".

Τη μάχη του τίτλου στην Τουρκία μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε και τι πιστεύει πως θα γίνει στο αυριανό ματς:

"Παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Τουρκίας, είναι δύο ομάδες ψηλά στη βαθμολογία, και οι δύο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Όποια ομάδα έχει μεγαλύτερη δύναμη θα πάρει τον τίτλο. Αύριο πιστεύω ότι εμείς θα προκριθούμε, με όλο το σεβασμό στην Φενέρ που είναι ένα μεγάλο κλαμπ, έχουμε δουλέψει πολύ για να πάρουμε την πρόκριση".

Το αν ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα που δεν έπαιξε, σε αντίθεση με την Φενέρμπαχτσε που αγωνίστηκε την Κυριακή:

"Νομίζω πως οι σύλλογοι στην Ευρώπη είναι πάντα προετοιμασμένοι, δεν υπάρχει πλεονέκτημα για κάποια από τις δύο ομάδες όσον αφορά στην κούραση. Όποιος έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση θα τα καταφέρει".

Το αν παίζει μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το επίπεδο η πνευματική ή η τακτική προσέγγιση:

"Η εμπειρία δίνει γνώσεις και συμπεριφορές που δεν τις έχεις όταν είσαι νέος. Το ιδανικό είναι να έχεις μία μείξη και από τα δύο. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για εμάς. Ελπίζουμε πώς και τα 2 στοιχεία θα είναι διαθέσιμα αύριο".

Την εντυπωσιακή επίδοση που τον ακολουθεί με αήττητο στην Ευρώπη:

"Όταν τα σερί συνεχίζονται, τότε πλησιάζεις σε μία ήττα που ελπίζουμε να μην έρθει αύριο. Το κυριότερο δεν είναι να κοιτάς στο παρελθόν αλλά να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο, γιατί αν δεν κάνουμε καλό ματς η Φενέρμπαχτσε θα μας αποκλείσει και δεν το θέλουμε αυτό".

Την αίσθηση που έχει για τη ρεβάνς μετά από τον πρώτο αγώνα:

"Ποτέ δεν είπα πώς είναι εύκολο. Είπα πώς θέλουμε να νικήσουμε. Οι στατιστικές χρησιμεύουν στους δημοσιογράφους. Οι στατιστικές είναι να τις συζητάμε. Μέχρι το 70' ήμασταν ίσοι ή πιο καλοί και μετά το πέναλτι έπεσε η απόδοσή μας. Σεβόμαστε τη Φενέρμπαχτσε και είμαστε σίγουροι πώς μας σέβεται και αυτή και για να νικήσουμε πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".