Facebook Pixel Η ατάκα του Έμερι για Μαρτίνες-Τίλεμανς πριν τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-28 12:16:00

Η ατάκα του Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς πριν τον Ολυμπιακό

Sportdog Team

Ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών των δύο παικτών του εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για τους τραυματισμούς των Γιούρι Τίλεμανς και Εμιλιάνο Μαρτίνες ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League την προσεχή Πέμπτη (2/5).

Ο τεχνικός της Άστον Βίλα αποκάλυψε ότι σήμερα την Κυριακή αναμένεται και οι δύο να εξεταστούν, με την κατάσταση του Βέλγου προς το παρόν να εμπνέει μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν έχει έτσι και αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

«Ο Μαρτίνες θα εξεταστεί αύριο. Ακόμα και για τον τραυματισμό του Τίλεμανς χρειάζονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν είναι διαθέσιμοι για μια, για δύο ή και για τρεις εβδομάδες, απλώς θα το δεχτούμε», δήλωσε ο Έμερι μετά την ισοπαλία (2-2) με την Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυνατά για Μουνιαΐν ο Ολυμπιακός - "Aντι-Φορτούνης με στιλ Ποντένσε" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags