Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ πείραξαν ο ένας τον άλλον για τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

Ο Δημήτρης Οικονόμου που είναι Ολυμπιακός πείραξε τον Άκη Παυλόπουλο που είναι Παναθηναϊκός, λέγοντας: «Να πούμε ζήτω στον Θρύλο! Μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία, μια μοναδική επιτυχία που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Την άξιζε ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση. Ζούμε μαγικές στιγμές φίλε, εμείς οι Ολυμπιακοί που δεν θα τις ζήσεις εσύ, από ότι καταλαβαίνω δηλαδή».

Τότε ο Άκης Παυλόπουλος απάντησε: «Τα έχω ζήσει εγώ αυτά σε άλλο χρόνο, σε μεγαλύτερα πόστα... Εχθές χάρηκα κάτι για τον Ολυμπιακό. Τους είχε καθηλώσει! Δεν κατάφερε ολόκληρη Άστον Βίλα να απειλήσει ουσιαστικά ούτε μία φορά».

Ο Δημήτρης Οικονόμου συνέχισε αναφέροντας: «Το είπε και ο πρόεδρος, μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο ομάδας. Μην κοιτάμε την Άστον Βίλα που την έχει διαλύσει ο Ολυμπιακός... Μιλάμε για μια ομάδα με επταπλάσιο μπάτζετ από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Το θέμα είναι ότι εμείς οι εκατομμύρια Ολυμπιακοί είμαστε στο κυνήγι του εισιτηρίου», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, με τον Παυλόπουλο να του λέει ότι του έχει υποσχεθεί να τον πάρει στον τελικό.

«Μόνο αν γίνεις Ολυμπιακός. Αν ο κύριος εδώ που βλέπετε, είναι με την σημαία του Ολυμπιακού και πανηγυρίζει υπέρ του Θρύλου, καλώς να έρθεις», ξεκαθάρισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στη Φιλαδέλφεια με κούπα - Καλύτερα Milko παρά καναπές - Τεράστιε Ιμπόρα"!