Το δικό του σχόλιο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ο μεγαλύτερος σύλλογος πήρε αυτό που του έπρεπε, με την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, και τώρα έχει να κάνει το πιο μεγάλο βήμα, γιατί το τελευταίο είναι πάντα το πιο μεγάλο, αλλά όπως είπε «είμαστε βέβαιοι πως και σε αυτό το παιχνίδι, κόντρα στη Φιορεντίνα, οι παίκτες και ο προπονητής θα αφήσουν τα κόκαλά τους στη Φιλαδέλφεια, για να κάνουν και αυτό!».

Στη συνέχεια, σχολίασε πως αυτό το «θαύμα» που γίνεται στον Ολυμπιακό εδώ και τρεις μήνες, δεν ήρθε από μόνο του, γιατί ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και όταν είχε ο Ολυμπιακός είχε φουρτούνα, ο Μαρινάκης έστριψε το τιμόνι του καραβιού και από εκεί που πήγαινε για… ξέρα, το οδήγησε σε ήρεμα νερά, με την κίνηση-κλειδί του ερχομού του Μεντιλίμπαρ και βέβαια τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Πάνω από όλα, όμως, με τον Βάσκο που δεν μιλάει αγγλικά, δεν μαθαίνει ελληνικά, δίνει οδηγίες στους παίκτες σφυρίζοντας, αλλά κάνει τη δουλειά όπως κανένας!

Στο τέλος, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει τώρα τα τρία μεγάλα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την Τούμπα, όπου θα πάει να τα δώσει όλα, ακόμα και αν πάει να παίξει με 11 αλλαγές, λόγω της κόπωσης και των τραυματισμών των Ιμπόρα, Κίνι, Τσικίνιο, Ορτέγκα και Ρίτσαρντς, όπως είχε κάνει τις προάλλες στο Καραϊσκάκη και κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1, με άλλη ενδεκάδα από εκείνη που κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε τρεις μέρες νωρίτερα.