Το εγκώμιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έπλεξε ο Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας στη «Marca» για την πορεία του Ολυμπιακού έως τον τελικό του Εuropa Conference League.

O στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είπε ότι με τον Ισπανό στον πάγκο όλα δουλεύουν όπως πρέπει και υπάρχει η πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Θα είναι μοναδικό για εμάς και για όλη την Ελλάδα. Ήταν το ‘71 με προπονητή τον Πούσκας και με τον Παναθηναϊκό. Τώρα είναι η σειρά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά με τον Μεντιλίμπαρ.

Είχαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ. Είναι όλα πολύ ισπανικά, με τον Κορδόν, με τον Χοσέ Ιγνάθιο, με πολλή δουλειά, με περισσότερους Ισπανούς προπονητές. Όλα ξεκίνησαν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Με τον Μεντιλίμπαρ όλα δουλεύουν και ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό που έχουμε», δήλωσε ο Καρεμπέ.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος Γάλλος άσος αναφέρθηκε και στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία είχε αγωνιστεί με επιτυχία από το 1997 έως το 2000, εκφράζοντας τη σιγουριά του για την κατάκτηση του 15ου Champions League της ιστορίας της εν όψει του τελικού με την Ντόρτμουντ.

«Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη και προετοιμασμένη να κερδίσει αυτόν τον τελικό. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, απλά να κερδίσουμε. Ρεάλ Μαδρίτης, το λευκό σπίτι πάντα κερδίζει. Ας πάμε για το 15ο», ανέφερε χαρακτηριστικά.