Η Φιορεντίνα, τελικά, εξάντλησε τα 9.000 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον τελικό του Conference League, άρα θα έχει δυνατή εκπροσώπηση στις εξέδρες της OPAP Arena. Εκπροσώπηση που στην Ιταλία περιμένουν και ελπίζουν ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού περιμένουν να πάρουν κι άλλα εισιτήρια.

Αυτό, τουλάχιστον, γράφουν οι ίδιες ιστοσελίδες, όπως το Firenze Viola, τονίζοντας ότι υπάρχει αναμονή για τις επόμενες κινήσεις της UEFA, με τη διοίκηση του κλαμπ να προσπαθεί να εξασφαλίσει κι άλλα εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι από πλευράς Ολυμπιακού δεν μπορούν να ελπίζουν σε επιστροφές προκειμένου να πάρουν περισσότερα "μαγικά χαρτάκια".

Η ιταλική ομάδα μάλιστα, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία, σε όσους δεν ταξιδέψουν στην Αθήνα, να ζήσουν την αναμέτρηση σε γηπεδική... ατμόσφαιρα, βάζοντας γιγαντοοθόνες στο Αρτέμιο Φράνκι, με την τιμή του εισιτηρίου να ορίζεται στα 5 ευρώ.

Ήδη λίγο μετά την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης, όπως ανέφερε ο σταθμός Pentaspor, πάνω από 20.000 έκλεισαν θέση για να δουν το ματς στην έδρα της Φιορεντίνα.

Μάλιστα, επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη, υπάρχει σκέψη για τον ίδιο σκοπό να ανοίξει και το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr