Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του τελικού του Conference League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ενημέρωσε πως και σήμερα θα υπάρξουν ειδοποιήσεις, ίσως και στα spam του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, στους φίλους των Πειραιωτών που έχουν καταθέσει αίτημα για εισιτήριο για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αυτό που κυριαρχεί στη σημερινή ημέρα, τι email θα έρθει στον καθένα. Είναι περίπου 8 χιλιάδες, μισά σήμερα-μισά αύριο, αφού πρέπει να γίνουν ορισμένες κινήσεις για να προχωρήσουν τη διαδικασία για να πάρουν το εισιτήριό τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αύριο επιστρέφει η ομάδα στις προπονήσεις. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Ορτέγκα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι πρωινή η προπόνηση στο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τους δημοσιογράφους, αν και ο Μεντιλίμπαρ δύσκολα θα ανοίξει τα χαρτιά του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπότε όταν θα δεις τους πρωταγωνιστές, με τον τρόπο που θα μιλήσουν και θα διαπιστώσουμε τις σκέψεις τους για τον τελικό. Η ομάδα θα έχει και την Κυριακή ρεπό, παρότι σε κάποιους φαίνεται παράξενο, αλλά εκείνος έχει πάει πολλές φορές κόντρα στη λογική», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Συνεχίζεται η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ για τις σουίτες. Εκτός είναι και ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα από τις σουίτες. Είναι πολλά τα παράπονα του Ολυμπιακού από την Ομοσπονδία, επειδή τα εισιτήρια για να εξυπηρετήσει ορισμένο κόσμο, και κάποιοι τα βγάζουν σε διαγωνισμό και τα πωλούν. Λένε πως θα κινηθούν και νομικά. Θα είναι περισσότεροι οι παρατρεχάμενοι, από εκείνους που θα πρέπει να ικανοποιηθούν».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr