Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων υπογράμμισε ότι το μόνο αγωνιστικό ζήτημα που απασχολεί τον Μεντιλίμπαρ είναι η κατάσταση του Ορτέγκα. Υπογράμμισε ότι ο Βάσκος τεχνικός παρακολουθεί κάθε ημέρα το πώς πηγαίνει ο Αργεντινός άσος ο οποίος προπονήθηκε και τις δύο προηγούμενες ημέρες όταν οι άλλοι παίκτες της ομάδας είχαν ρεπό για να μπορέσει να καλύψει το διάστημα της απουσίας του.

Ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε ότι ο Μεντιλίμπαρ πλέον θα σχεδιάσει τις προπονήσεις με στόχο οι παίκτες του Ολυμπιακού να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του ιστορικού αυτού αγώνα.

Σχετικά με τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference League τώρα, ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι δεν ολοκληρώθηκε χθες όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί η αποστολή των mail με την ενημέρωση σε όσους οπαδούς που έχουν κερδίσει ένα εισιτήριο, ενώ ανέφερε ότι μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr