Στον τελικό του Europa Conference League της Αθήνας βρίσκεται η Φιορεντίνα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο. Οι Ιταλοί θα αναμετρηθούν στην «Αγιά Σοφιά» με τον Ολυμπιακό του Χοσέ Λούις Μεντίλιμπαρ την Τετάρτη (29/05, 22:00). Ο προπονητής των «βιόλα» αναφέρθηκε στο ταξίδι των Πειραιώτων στη διοργάνωση.

«Ελπίζω να κερδίσουμε την Τετάρτη, να δώσουμε αυτή τη χαρά στους ανθρώπους μας αλλά και στα παιδιά που έχουν ξοδέψει ενέργεια μέρα με τη μέρα εδώ και δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα συναρπαστικό ταξίδι απέναντι σε αξιόλογες ομάδες, έκανε ανατροπή με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έρχονται με αυτοεκτίμηση και είναι πολύ οργανωμένοι. Δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα λάθος, οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε διαυγείς για να διαβάσουμε όλες τις καταστάσεις, να είμαστε ξεκάθαροι. Ας επικεντρωθούμε στον τελικό και ας μην παρασυρθούμε σε άλλες συζητήσεις, μετά θα κάνουμε τον απολογισμό», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

«Ξέρουμε το μονοπάτι, ξέρουμε τι έχουμε. Φτάνουμε εκεί με λίγη περισσότερη εμπειρία και ελπίζουμε ότι αυτό θα μας επιτρέψει να χαρούμε και να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας, όπως είδαμε να κάνει η Αταλάντα τις τελευταίες μέρες».

Τέλος μίλησε για την πορεία της Φιορεντίνα στο ιταλικό πρωτάθλημα και τους χαμένους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Υπάρχει λίγη λύπη που χάσαμε κάποιους βαθμούς και λίγες θέσεις στο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι».

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr