Ρολάντο Μαντραγκόρα: Την... λύτρωση για τον χαμένο περσινό τελικό ψάχνουν στην Φιορεντίνα όπως σημείωσε σε δηλώσεις που έκανε ο έμπειρος μέσος των Βιόλα, τονίζοντας ότι άπαντες στην ιταλική ομάδα έχουν πείνα για το μεγάλο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ερωτηθείς για το πόσο ζυγίζει ο χαμένος τελικός, τόνισε: «Πολύ. Σε σύγκριση με εκείνο το ματς, νιώθουμε ότι έχουμε μεγαλώσει, η ευρωπαϊκή εμπειρία σε ωριμάζει από κάθε άποψη. Με τη Γουέστ Χαμ κάναμε πολλά λάθη και τα πληρώσαμε και δυστυχώς το ίδιο συνέβη και με την Ίντερ στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ήταν δύο δυνατά χτυπήματα, αλλά αυτό που μας περιμένει τώρα είναι ένα διαφορετικό σενάριο. Με το τέλος να γράφεται ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα, δεν φτάνεις τυχαία εκεί. Για να τους κερδίσουμε θα χρειαστεί μια μεγάλη Φιορεντίνα, το μελετάμε διεξοδικά και νιώθουμε έτοιμοι: φτάνουμε σε αυτό το ματς με πείνα, αυτοπεποίθηση και πνεύμα. Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να το πιστέψουμε»

Για τους οπαδούς της Φιορεντίνα: «Από αυτή την άποψη, η Φλωρεντία είναι μοναδική. Είναι υπέροχο συναίσθημα να γνωρίζεις όλη αυτή τη στοργή, θα υπάρχει ένα πολύ ζεστό περιβάλλον στο γήπεδο. Παίζουν εντός έδρας και θα έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι και ο μωβ «τοίχος» θα είναι όμορφος να δεις», είπε ο Ρολάντο Μαντραγκόρα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr