Φοβερή στιγμή την ώρα των δηλώσεων του Κώστα Φορτούνη στο MEGA, αφού την στιγμή που μιλούσε στις κάμερες πέρασαν από πίσω οι πρώην συμπαίκτες του Γκιλιέρμε και Ραφίνια, που ήταν στο γήπεδο, και αμφότεροι των αγκάλιασαν δίνοντάς του συγχαρητήρια.

Στις δηλώσεις του ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να πιστέψει την μεγάλη επιτυχία των Ερυθρόλευκων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην στήριξη της οικογένειάς του και του Βαγγέλη Μαρινάκη όταν πέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δείτε όσα είπε και το βίντεο με τις δηλώσεις του Φορτούνη:

«Πραγματικά απίστευτο. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστώ τον Θεό, πάνω απ όλα, που μετά από δύσκολες χρονιές με δύσκολους τραυματισμούς, κατάφερα να ζήσω το σημερινό. Να είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Πραγματικά, ήταν ένα δώρο θεού. Έχω περάσει πάρα πολλά με αυτή την ομάδα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά έβαζα πάντα έναν στόχο: να γίνομαι καλύτερος. Ήρθε η δικαίωση!

Ο κόσμος θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Λογικό ο κόσμος να ξεσπά σε κάποιους παίκτες. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Το ξέρω. Αυτό που κατάφερα σήμερα είναι σημαντικό για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω μια καταπληκτική οικογένεια, που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Είχα πει, όταν τραυματίστηκα πως ήθελα να με δει ο γιος μου, όπως ήμουν πριν. Το κατάφερα».

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr