Οι παίκτες και οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να κοιμηθούν απόψε, με τους Κυπελλούχους Ευρώπης να επιβιβάζονται λίγο μετά τις 04,00 στο ανοιχτό πούλμαν με προορισμό τον Πειραιά, όπου μία ωρά αργότερα κορυφώθηκαν οι πανηγυρισμοί μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το MEGA, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για υποδοχή από 200.000 φιλάθλους που περίμεναν έξω από το Δημοτικό Θέατρο, ενώ μόλις εμφανίστηκε στον οριζόντα το διώροφο πούλμαν με την ομάδα, έγινε η νύχτα-μέρα από τα καπνογόνα και τα πυροτεχνήματα!

 

Η… υπόσχεση Μαρινάκη-Φορτούνη πριν σηκώσουν την Ευρωκούπα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μήνυμά του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα πρέπει να την χαρούμε ιδιαίτερα, ο ατέλειωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω ο θρύλος, ζήτω η Ελλάδα».

 Ο Κώστας Φορτούνης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κόσμο και τους ζήτησε να αγαπάνε την ομάδα για να σηκώσουν κι άλλα ευρωπαϊκά, ενώ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμαρ είπε ότι είναι το πρώτο, αλλά όχι το τελευταίο και το αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες.

 
 

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε σε Live εικόνα τους πανηγυρισμούς κόσμου και παικτών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Europa Conference League