Ραν Κόζουκ: Ο προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά μίλησε στον Τύπο ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην ΑΕΚ, για τα προκριματικά του Conference, τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να προκριθεί, αλλά θα πρέπει να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

«Ο αντίπαλός μας δεν είναι εύκολος, αλλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Αναλύσαμε πολλά πράγματα την τελευταία εβδομάδα, είδαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουμε. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των στατικών φάσεων, αμυντικά και επιθετικά. Είδαμε πώς λειτουργεί η ΑΕΚ σε τέτοιες καταστάσεις. Θεωρώ πως αν κάνουμε τα πράγματα σωστά και παίξουμε με πολύ πάθος, μπορούμε να προκριθούμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει πίεση, αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη ευθύνη. Θα θέλαμε να ήμασταν σε διαφορετική θέση, αλλά εμείς τη φέραμε εδώ και θα πρέπει να την οδηγήσουμε μπροστά», ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός.
Αναφερόμενος στην επιστροφή του Λούκας Βεντούρα, που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς: «Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα κάνουμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Έχω αρκετές σκέψεις για το πλάνο μας και τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσω. Πρέπει να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που θα μας δώσουν ένα πλεονέκτημα στο ματς», είπε ο Ραν Κόζουκ.
