Δημήτρης Σίτσας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Στη Σέντρα'' φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον προπονητής, όπου και μίλησε αναφορικά με την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην Αράζ σήμερα (31/7) στις 21:25, τονίζοντας πως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πρέπει να διεκδικήσουν από νωρίς το γρήγορο γκολ.

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του Άρη - Έτσι περνάει την Αράζ
Intime

«Ο Άρης πρέπει να γίνει πιο επιθετικός , να δημιουργήσει αυτός το σκορ και όχι να περιμένει όπως στο Μπακού. Ο Άρης είναι αυτός που πρέπει να σκοράρει αλλά και να περιορίσει τους κινδύνους στην άμυνα του. Ο Άρης πρέπει να γίνει πιο επιθετικός στο σχήμα του , διεκδικώντας αυτό που θέλει από το πρώτο λεπτό, βάζοντας πίεση στον αντίπαλο του. Ο Άρης πρέπει να βρει ένα γρήγορο γκολ και να διαχειριστεί το αποτέλεσμα στη συνέχεια, μεταφέροντας το άγχος στους αντιπάλους του».

Για τη δυναμική της Αράζ: «Οι Αζέροι λέω κατηγορηματικά πως δεν είναι καλύτεροι του Άρη. Το θέμα είναι ότι αν ο Άρης αντιμετώπιζε την ομάδα αυτή σε μεταγενέστερη περίοδο τότε θα ήταν διαφορετικά παιχνίδια, γιατί τώρα έχει παίκτες με 10 ημέρες προπονήσεων με το υπόλοιπο γκρουπ», είπε ο Δημήτρης Σίτσας.

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του Άρη - Έτσι περνάει την Αράζ
Intime