Με γκολ του Ντέρεκ Κουτέσα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων και πέναλτι του Λούκα Γιόβιτς στο 90+14΄, η ΑΕΚ νίκησε 3-2 με την Κραϊόβα στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρότι βρέθηκε πίσω 0-2 και προκρίθηκε απευθείας στους "16" του Conference League.
Οι Μπαϊαράμ (30΄), Τσικάλντο (59΄) σημείωσαν τα γκολ της ρουμανικής ομάδας που προηγήθηκε 0-2, αλλά ο Βίντα στο 66΄ μείωσε, ο Κουτέσα ισοφάρισε και ο Γιόβιτς τοποθέτησε την Ένωση στην 3η θέση της League Phase.
Διαβάστε επίσης...
Χαμός στην Κραϊόβα: "Τελειώνουν" τον παίκτη που έκανε το πέναλτι!
Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην Κραϊόβα μετά την ήττα, με τη διοίκηση του ρουμανικού συλλόγου να παίρνει άμεσα θέση για τον παίκτη που υπέπεσε στο καθοριστικό πέναλτι των καθυστερήσεων.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία, οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα να θέσουν εκτός πλάνων τον Χούρι, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το πέναλτι που στέρησε από την Κραϊόβα ένα εξαιρετικά σημαντικό αποτέλεσμα και φυσικά την πρόκριση.
Τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος μέσος κατέγραψε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Κραϊόβα, μοιράζοντας 4 ασίστ χωρίς να σκοράρει. Συνολικά, με τον ρουμανικό σύλλογο έχει αγωνιστεί σε 98 παιχνίδια, σημειώνοντας 8 γκολ και 12 ασίστ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο