Την Τσέλιε θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στους «16» του Europa Conference League, καθώς απέφυγε τη δυνατή Άλκμααρ! Πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία στις 12 Μαρτίου και επαναληπτικός στην Allwyn Arena στις 19 Μαρτίου.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ προκριθεί θα παίξει με τον νικητή του Σαμσουνσπόρ-Ράγιο Βαγιεκάνο.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς τερμάτισε στην πρώτη οκτάδα της League Phase με πολύ δραματικό τρόπο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Κραϊόβα και πέρασε απευθείας στους «16», ενώ η Τσέλιε είχε αντιμετωπίσει την Ένωση στην πρεμιέρα του Conference League, επικρατώντας 3-1 στη Σλοβενία με χατ-τρικ του Κοβάσεβιτς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Φερεντσβάρος.

Εφόσον περάσει στα προημιτελικά (9 και 16 Απριλίου), ο «Δικέφαλος» θα βρει απέναντί του τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ της τουρκικής Σαμσουνσπόρ και της ισπανικής Ράγιο Βαγεκάνο, με ρεβάνς στην Αθήνα, ενώ αν φτάσει ως τα ημιτελικά (30 Απριλίου και 7 Μαϊου), πιθανοί αντίπαλοι είναι η Σίγκμα Ολομουτς από την Τσεχία, η Μάιντς από τη Γερμανία, η Ριέκα από την Κροατία και η Στρασμπούρ από τη Γαλλία.

Χαμογέλεσε η κλήρωση στην ΑΕΚ, με Τσέλιε στους 16! Το μονοπάτι μέχρι τελικό

Αναλυτικά η κλήρωση των «16» του Conference League:

Κρίσταλ Πάλας – ΑΕΚ Λάρνακας
Σίγκμα Όλομουτς – Μάιντς
Λεχ Πόζναν – Σαχτάρ Ντόνετσκ
Σαμσουνσπόρ – Ράγιο Βαγιεκάνο
Άλκμααρ – Σπάρτα Πράγας
Τσέλιε - ΑΕΚ
Φιορεντίνα - Ράκοφ
Ριέκα - Στρασβούργο

Περισσότερα σε λίγο...