Η Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχεται μεθαύριο στο Βαγέκας της Ισπανίας την ΑΕΚ, στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Conference League (9/4) και η UEFA όρισε τον Γάλλο διαιτητή, Μπενουά Μπαστιάν, που είναι στην κατηγορία Elite, για να το διευθύνει.
Ο 42χρονος ρέφερι, που έχει σφυρίξει τα προηγούμενα χρόνια ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, σε ματς του Champions League και Europa League, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χισάμ Ζακρανί και Ορελιέν Μπερτομιέ, 4ος ορίστηκε ο Ζερεμί Πινιάρντ, ενώ στο VAR θα είναι ο Βέλγος Μπραμ φαν Ντρίσε με βοηθό τον Γάλλο Μπαστιάν Ντεσεπί.
Διαβάστε επίσης...
Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:45 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο