Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» θα παίξουν εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα και θα υποδεχθούν τους Ούγγρους στη ρεβάνς της 30ής Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο το οποίο δεν θα έχει φέτος περιορισμούς ως προς την πλήρη διαθεσιμότητά του.
Κάτι που ίσχυσε πέρσι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του «τριφυλλιού», όπου υπήρχε η δυνατότητα να φιλοξενηθούν φίλαθλοι μόνο στο μισό γήπεδο.
Διαβάστε επίσης...
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ για το δεύτερο παιχνίδι με την Πάκσι στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα έχει διαθέσιμο όλο το κάτω διάζωμα, όπου είναι και ένα μεγάλο μέρος απ’ τα εισιτήρια διαρκείας που έχει ήδη πωλήσει.
Ανοίγει και το πάνω διάζωμα
Από εκεί και πέρα, εάν χρειαστεί, ενδέχεται να «ανοίξουν» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και το πάνω διάζωμα, ανάλογα πάντα με τη ζήτηση που θα υπάρχει στα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα.
Οι εργασίες στο ΟΑΚΑ ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη, θα υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στην προσβασιμότητα, αλλά όσον αφορά τη χωρητικότητα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανέναν περιορισμό.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο