Πώς ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα σήμερα στο πρώτο του ματς για τη League Phase του Conference League ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου, μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, επεσήμανε ότι υπάρχει μια υποχρέωση για να πάρει τη νίκη το Τριφύλλι σε μια αναμέτρηση της οποίας το αποτέλεσμα εξαρτάται κυρίως από το πώς αυτός θα εμφανιστεί.

«Έχει θολώσει αρκετά τα νερά ο Νίστρουπ, έχει δοκιμάσει πολλά από την άμυνα και μπροστά», ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να φτάσει σε συμπεράσματα για την 11άδα που θα χρησιμοποιήσει σήμερα ο Δανός.

Η εκτίμηση για την ενδεκάδα

Βάσει των όσων ανέφερε στην άμυνα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι αλλά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά αναμένονται αλλαγές.

Έτσι, αναμένεται να παίξει ο Κάνγκουα από την αρχή, έχοντας ξεπεράσει την ίωση. Δίπλα του ανέφερε ότι ίσως να δούμε τον Λούζα. Μπροστά τους τον Ουναΐ και οι Πελίστρι, Γιάγκουσιτς, Ταμπόρδα, Λιβάι Γκαρσία διεκδικούν τις θέσεις στα άκρα.

Τέλος εκτίμησε ότι ο Ντέσερς θα ξεκινήσει βασικός από την στιγμή που και ο Τετέι δεν αισθάνεται ακόμη καλά το πόδι του.