Ο Άρης είχε κάνει λάθος (υπήρχε φωτογραφία της Σίτι με παίκτες όπως ο Τόρες, ο Μέσι, ο Ζλάταν) στο πρόγραμμα, αλλά το κατάλαβε στο τυπογραφείο και απέσυρε το περιοδικό. Όμως, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εκτύπωσε το match programme, για να το διαθέσει στους φίλους της αγγλικής ομάδας που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για το ματς της συμπρωτεύουσας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Χρύσανθος Τσαλτίδης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι για αυτό το λόγο: «Ο Άρης σέβεται τη Μάντσεστερ Σίτι και αναγνωρίζει το λάθος που έγινε στο πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας. Παρ’ όλο που το πρόγραμμα δεν είχε διανεμηθεί στους φιλάθλους, γνωρίζουμε πόσο οι Άγγλοι φίλαθλοι θα ήθελαν να αγοράσουν το match programme ως σουβενίρ από τον αγώνα.

Ετσι, ο Άρης θα ανατυπώσει 1.000 αντίγραφα και θα τα φέρει στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα, θα τα δώσει στους υπεύθυνους της Μάντσεστερ Σίτι ώστε να τα δώσει στους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Ελλάδα».