Facebook Pixel Θα του κλείσουν το σπίτι;
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-24 14:30:00

Θα του κλείσουν το σπίτι;

Θα του κλείσουν το σπίτι;

Οι καφρίλες των οπαδών του, οι απίστευτες καταγγελίες των Αυστριακών αλλά κυρίως το "τα είδα όλα" του παρατηρητή της UEFA δείχνουν βαριά τιμωρία για τον ΠΑΟΚ. Δεν τη γλιτώνει ούτε η Ραπίντ.

Πολύ δύσκολα θα γλιτώσει ο ΠΑΟΚ τη βαριά καμπάνα από την UEFA, μετά τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα πριν από τον αγώνα με τη Ραπίντ στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για ένα ή περισσότερα παιχνίδια, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Ραπίντ, η οποία μπορεί στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να παίξει χωρίς κόσμο.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από χθες έχουν καταβάλει όλες τις δυνατές προσπάθειες συγκεντρώνοντας φωτογραφικό υλικό και βίντεο για να αποδείξουν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από τις προκλήσεις των φιλοξενούμενων οπαδών.

Την ίδια ώρα, πολλές αυστριακές ιστοσελίδες φιλοξενούν σήμερα σοβαρές καταγγελίες των παραγόντων της Ραπίντ για τα όσα βίωσαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο διευθυντής του συλλόγου, Αντρέας Μάρεκ, είπε χαρακτηριστικά για περιστατικό που έγινε έξω από το γήπεδο:

"Εμφανίστηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και όταν κατέβαινα από το λεωφορείο κάποιος μου είπε 'σταμάτα'. Τότε έσκασε μια βόμβα μολότοφ μπροστά μου που δημιούργησε μισό μέτρο λακούβα στο κράσπεδο".

Όπως γράφουν οι Αυστριακοί, οι παίκτες της Ραπίντ δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ενώ Πίτσλερ γράφεται ότι δέχθηκε ...φτυσιά από οπαδό του ΠΑΟΚ!

Επίσης, οι Αυστριακοί καταγγέλλουν ότι κατά την αναχώρηση των οπαδών με λεωφορείο προς το αεροδρόμιο, ένα απ' αυτά δέχτηκε επίθεση με πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι.

Την ίδια στιγμή, ο Σλοβένος παρατηρητής του αγώνα, Ντέιβιντ Μακντάουελ διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να μην έχει εικόνα από τα γεγονότα και να βρίσκεται στα αποδυτήρια.

"Δεν έχω το δικαίωμα να σας μεταφέρω πληροφορίες. Τα είδα όλα. Ημουν στον αγωνιστικό χώρο και τα είδα. Είδα ότι ξεκίνησαν όλα από την πλευρά της Ραπίντ. Είναι ψέματα ότι δεν ήμουν στον αγωνιστικό χώρο…", είπε ο παρατηρητής στο "Αθλητικό Metropolis".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags