Facebook Pixel Με Πίντο – Βελάσκες για την πρόκριση!
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-28 17:31:00

Με Πίντο – Βελάσκες για την πρόκριση!

Με Πίντο – Βελάσκες για την πρόκριση!

Με τους Πίντο και Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάλαγα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Βύνρα θα μείνει στα δεξιά και ο Κατσουράνης στα χαφ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα λίγες ώρες πριν από την σέντρα της αναμέτρησης (21:45) ανακοίνωσε στους παίκτες του τους ένδεκα που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα με τους Ισπανούς. Ο Πορτογάλος σε σύγκριση με το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, έκανε δύο αλλαγές, αφήνοντας εκτός τον Μπουμσόνγκ που είναι άλλωστε τραυματίας και τον Μαυρία, την θέση του οποίου θα πάρει ο έτοιμος πλέον Χριστοδουλόπουλος.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, στα δεξιά της άμυνας ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βελάσκες και Πίντο.

Τα δύο κεντρικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Κατσουράνης, ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Ζέκα, Σισοκό και Χριστοδολούπολος. Μόνος του στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Φορναρόλι.

Οι "πράσινοι" καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με 2-0 του πρώτου αγώνα και για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει εκτός από το να σκοράρουν, να κρατήσουν και το "μηδέν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags