Facebook Pixel “Είστε μαύρη γάτα...”
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-29 22:49:00

“Είστε μαύρη γάτα...”

“Είστε μαύρη γάτα...”

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέφερε πως ο Ατρόμητος είναι πανέτοιμος για τη μάχη με την Νιουκάστλ, ωστόσο σημείωσε πως μετά το 1-1 στο Περιστέρι η ρεβάνς δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Διαβάστε τι απάντησε σε ερώτηση για την ήττα στο ίδιο γήπεδο ως προπονητής του Ολυμπιακού.

"Τα έχουμε πει σχεδόν όλα μετά το πρώτο παιχνίδι. Μετά το 1-1 στο Περιστέρι σίγουρα το προβάδισμα έχει η αντίπαλός μας, που είναι μία ομάδα πάρα πολύ καλή ιδιαίτερα στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε, αντίθετα θα παίξουμε ελεύθερα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε μες στο παιχνίδι αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται", ανέφερε αρχικά ο Ντούσκο.

Για το αν είναι πρόκληση αυτό το ματς για τον ίδιο: "Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Είναι ένα απ' τα παιχνίδια που μπορεί να μας φτάσει ακόμη πιο ψηλά".

Για το τι περιμένει απ' τους παίκτες του: "Τα στοιχεία που μπορούμε να δώσουμε, θα τα δείξουμε στο γήπεδο. Έχουμε ξεπεράσει την κούραση. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι και φρέσκοι για το παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι, πιο δυνατό, πιο γρήγορο, πιο δύσκολο, σε ένα γεμάτο γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα, κάτι επίσης πολύ σημαντικό".

Για την εμπειρία του απέναντι σε αγγλικές ομάδες: "Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού απέναντι σε οποιαδήποτε αγγλική ομάδα. Έχουνε διαφορές η μία με την άλλη. Αν εννοείτε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εδώ που χάσαμε, τότε είστε... μαύρη γάτα. Αφήστε να ξεκινήσει το ματς και θα δούμε... ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags