Facebook Pixel Θα γίνει αγώνας ή πόλεμος;
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-30 08:12:00

Θα γίνει αγώνας ή πόλεμος;

Θα γίνει αγώνας ή πόλεμος;

Διαβάστε τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης στο "Χάναπι".

Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν το βράδυ της Πέμπτης στο στάδιο "Χάναπι" έγιναν ως ένα βαθμό γνωστά στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ο υπεύθυνος ασφαλείας, Άντι Μάρεκ και ο πρόεδρος της Ραπιντ, Ρούντολφ Έντλινγκερ.

Στη διάρκειά της ξεκαθαρίστηκε ότι θα υπάρχει αυξημένος αριθμός αστυνομικών που θα επιβλέπουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και των γηπεδούχων στο αυριανό παιχνίδι (21.45).

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο θα βρεθούν 600 αστυνομικοί (30% περισσότεροι σε σχέση με τα ντέρμπι στην Αυστρία) και επιπλέον 350 σεκιούριτι της γηπεδούχου ομάδας.

Επιπλέον, ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί είναι 16.000 (οι 750 από αυτούς οπαδοί του ΠΑΟΚ), παρότι υπήρχε η δυνατότητα για τη Ραπίντ να δώσει 17.500. Η διοίκηση της αυστριακής ομάδας πήρε την απόφαση να μεγαλώσει την "νεκρή" ζώνη μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ.

Μάλιστα, όπως είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και οι 30 άνδρες ασφαλείας που έχει μαζί της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα, έχει τοποθετηθεί και ειδικό δίχτυ.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στους οπαδούς του "Δικεφάλου", όπως αντίστοιχα είχε γίνει για τους οπαδούς της Ραπίντ στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχει έλεγχος διαβατηρίων. Στις κερκίδες θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν ελληνικό ή γερμανικό διαβατήριο (με δεδομένο ότι θα υπάρξει παρουσία οπαδών του "Δικεφάλου" κυρίως από τη Στουτγάρδη) και θα αποκλείονται όλοι όσοι έχουν άλλης εθνικότητας διαβατήρια (οι Αυστριακοί φοβούνται την παρουσία Σέρβων, οπαδών της Παρτιζάν). Αν βρεθούν Έλληνες οπαδοί σε άλλη κερκίδα υπάρχει εντολή να μεταφερθούν στον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Τέλος, όσον αφορά στις πληροφορίες περί οπαδών του Παναθηναϊκού που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο, οι Αυστριακοί ξεκαθαρίζουν πώς εφόσον διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, στο οποίο θα υπάρχει αυστηρότατος σωματικός έλεγχος. Για τα μέτρα ασφαλείας, το απόγευμα είχε προσωπικά συζήτηση με τον παρατηρητή της UEFA, ο Ζήσης Βρύζας.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags