Facebook Pixel Δεν βλέπει τον ΠΑΟ φαβορί...
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-31 17:30:00

Δεν βλέπει τον ΠΑΟ φαβορί...

Δεν βλέπει τον ΠΑΟ φαβορί...

Ο προπονητής της Μάριμπορ παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι αουτσάιντερ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε πως φαβορί για την πρόκριση είναι Τότεναμ και Λάτσιο και όχι ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η κλήρωση είναι σίγουρα πολύ ελκυστική, καθώς παίζουμε με εκπροσώπους της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας. Και οι τρεις ομάδες είναι γνωστές στην Ευρώπη, με τον όμιλο να έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Περισσότερα θα πούμε μετά, όταν θα αναλύσουμε τους αντιπάλους. Γενικά, μπορώ να πω πως είμαστε ικανοποιημένοι που θα παίξουμε με τόσο καλές ομάδες, καθώς θα έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε τη δύναμή μας.

Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε μία καλή εντύπωση στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για `γίγαντες' του ποδοσφαίρου και φυσικά είναι τα φαβορί κόντρα στη Μάριμπορ.

Στόχος μας είναι να αφήσουμε καλή εντύπωση και να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Η ομάδα έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω και δείχνει ποιότητα. Αναμφισβήτητα, οι εκπρόσωποι από την Αγγλία και την Ιταλία είναι τα φαβορί του ομίλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags