Facebook Pixel Τι θα έπαιρνε με Φερέιρα;
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-23 20:30:00

Τι θα έπαιρνε με Φερέιρα;

Τι θα έπαιρνε με Φερέιρα;

Δεν λέμε ότι ο Ρότσα έχει το μαγικό ραβδάκι και άλλαξε τόσο γρήγορα τον Παναθηναϊκό. Αλλά για σκεφτείτε το: με τον Φερέιρα στον πάγκο τι θα έπαιρναν οι πράσινοι στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ;
 

Υπήρχε περίπτωση, δηλαδή, με τον Πορτογάλο στον πάγκο ο Παναθηναϊκός να έκανε το απόλυτο με δύο νίκες που συνοδεύτηκαν, μάλιστα, με καλές εμφανίσεις; Ούτε μία στο εκατομμύριο!

Μπορεί το πρόβλημα με τον Φερέιρα να ήταν αγωνιστικό, μπορεί να ήταν ψυχολογικό, μπορεί να υπήρχαν κι άλλα προβλήματα, αλλά όπως και να είχε το πιο πιθανό είναι, ότι ο Παναθηναϊκός του Πορτογάλου δεν θα κατάφερνε να κερδίσει διαδοχικά ένα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα και να πάρει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη.

Εδώ με τον Φερέιρα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κερδίσει τον Πανθρακικό και την Κέρκυρα στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάριμπορ μάζεψε τρία γκολάκια, σιγά να μην κέρδιζε δύο δύσκολα κολλητά παιχνίδια σε Ελλάδα και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ρότσα απεναντίας, με την αλλαγή ψυχολογίας θέλετε, με την τύχη θέλετε, με κάποιες αγωνιστικές αλλαγές θέλετε, κατάφερε να πετύχει δύο σημαντικές νίκες που θα δώσουν άλλον αέρα στους πράσινους ενόψει της συνέχειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags