Facebook Pixel H εκδρομή για Λεβάντε!
Ποδόσφαιρο
| 2013-01-12 19:01:00

H εκδρομή για Λεβάντε!

H εκδρομή για Λεβάντε!

Μεγάλη οδική εκδρομή που ετοιμάζει η Θύρα 7 για την Ισπανία για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ, με τιμές αρκετά προσιτές.

Πρόκειται για 7ήμερη οδική εκδρομή που διοργανώνουν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού με τιμή συμμετοχής 150 ευρώ συν 40 ευρώ για όποιον επιθυμεί καμπίνα με επιστροφή και το εισιτήριο του αγώνα. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Στην εκδρομή συμπεριλαμβάνονται δύο διανυκτερεύσεις στο πλοίο, μία στην Βαρκελώνη και μία στην Βαλένθια με πρωινό. Να σημειωθεί ότι κατά την επιστροφή, τα πούλμαν θα ταξιδέψουν με προορισμό την Ξάνθη για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην τοπική Skoda, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Επίσης, θα υπάρξει και αεροπορική εκδρομή, η οποία θα είναι μονοήμερη και θα κοστίζει 240 ευρώ αλλά και την τιμή του εισιτηρίου του αγώνα. Ήδη πάντως έχει ανακύψει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο εκδρομές με τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι έτοιμος για... απόβαση στην Ισπανία για το παιχνίδι με την Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags