Facebook Pixel Φαντάσματα... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-02-14 22:52:00

Φαντάσματα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαντάσματα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιάλτης για το φάντασμα του Ολυμπιακού. Η Λεβάντε τον συνέτριψε 3-0 με σπρώξιμο από τον Γερμανό ρέφερι. Έδωσε δύο ...φανταστικά πέναλτι και στο πρώτο απέβαλε τον Αμπντούν (28΄). Μόνο με θαύμα πια στους "16" του Europa League.

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας από την Λεβάντε, στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κάκιστοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ενώ έχουν και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Το 1-0 έγινε από τον Ρίος μόλις στο 9' και το 2-0 από τον Μπαρκέρο στο 38' με πέναλτι. Νωρίτερα ο Μάρτινς είχε αστοχήσει σε πέναλτι, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα και την αποβολή του Αμπντούν στο 28' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 3-0 γράφτηκε από τον Μάρτινς στο 57', ενώ ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο δοκάρια με Μανωλά και Τζιμπούρ.

Η ρεβάνς είναι στις 21 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Με Βλαχοδήμο και Μανιάτη στα δεξιά!

Ο Μίτσελ στον ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, παρουσιάστηκε αρκετά τολμηρός, καθώς ξεκίνησε με τον Βλαχοδήμο δεξί εξτρέμ και τον Μοντέστο στα χαφ. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μέγιερι, δεξί μπακ ο Μανιάτης, αριστερό ο Χολέμπας και σέντερ μπακ οι Μανωλάς και Κοντρέρας. Στη μεσαία γραμμή τα δύο κεντρικά χαφ ήταν οι Φέισα και Μοντέστο, ενώ μπροστά τους έπαιζε ο Μασάντο. Στα άκρα ξεκίνησαν ο Αμπντούν και ο Βλαχοδήμος, ενώ στην κορυφή ήταν ο Τζιμπούρ.

Κακός και... κοιμισμένος!

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έχασε τη μάχη της μεσαίας γραμμής, καθώς οι Ισπανοί με ταχύτητα και καλή κυκλοφορία, έβγαιναν πολύ γρήγορα στην κόντρα. Μάλιστα, στο 5' ο Ρίος «προειδοποίησε» με ένα καλό σουτ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μέγιερι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα σημάδεψε σωστά. Ο Ισπανός άσος της Λεβάντε δέχθηκε την μπάλα από υπέροχη κάθετη του Μπαρκέρο και αφού... άδειασε μέσα στην περιοχή τον Χολέμπας, σούταρε ανενόχλητος για το 1-0. Το γκολ αυτό επηρέασε τους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα στα επόμενα λεπτά να μην πατάνε καθόλου καλά στο γήπεδο.

Δύο πέναλτι και μία κόκκινη. Γίνεται χειρότερα;

Όσο περνούσε η ώρα η Λεβάντε κέρδιζε χώρο και απειλούσε περισσότερο τον Ολυμπιακό. Στο 29' μάλιστα οι Ισπανοί κέρδισαν και πέναλτι και κόκκινη κάρτα! Ο Αμπντούν μάρκαρε τον Λόπεθ μέσα στην περιοχή, αυτός έπεσε... τραβηγμένα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αλγερινό που αποχώρησε νωρίς – νωρίς από το γήπεδο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάρτινς, ο οποίος πλάσαρε άουτ! Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν ήταν το ίδιο τυχεροί λίγο αργότερα, όταν ο Χολέμπας στο 38' ανέτρεψε οριακά πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής τον Λόπεθ, ο διαιτητής έδωσε πάλι πέναλτι και ο Μπαρκέρο αυτή την φορά σημάδεψε σωστά και έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς στα τελευταία πέντε λεπτά οι Πειραιώτες έψαχναν τρόπο να ανασυνταχθούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η κόκκινη που δεν είδε και ο... εφιάλτης

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μίτσελ πέρασε τον Γκρέκο αντί του Μοντέστο, κίνηση η οποία όμως δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Βέβαια, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αν στο 49' ο διαιτητής έδειχνε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντιόπ για σκληρό φάουλ πάνω στον Μασάντο. Η Λεβάντε όμως συνέχισε με έντεκα παίκτες και στο 57' πέτυχε και τρίτο τέρμα. Οι Πειραιώτες έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή, οι Ισπανοί έφυγαν στην κόντρα και ο Μάρτινς αφού... άδειασε τον Μανωλά, έκανε με υπέροχο τελείωμα το 3-0.

Οι αλλαγές του Μίτσελ και τα δύο δοκάρια!

Για το τελευταίο μισάωρο και ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Μίτσελ δεν φοβήθηκε και έριξε στη μάχη και τον Μήτρογλου αντί του Βλαχοδήμου, ενώ στο 75' πέρασε ο Φετφατζίδης στην θέση του κάκιστου Μασάντο. Ο Ολυμπιακός με δύο επιθετικούς στο γήπεδο έψαξε το γκολ που θα του έδινε περισσότερες ελπίδες για τη ρεβάνς, ωστόσο δεν ήταν και πολύ αποτελεσματικός! Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ασύνδετοι, ο Τζιμπούρ έπαιζε εκτός θέσης και η άμυνα... έκανε νερά. Μάλιστα, στο 73' χρειάστηκε μία σπουδαία απόκρουση του Μέγιερι σε σουτ του Μάρτινς για παραμείνει το 3-0.

Παρόλα αυτά, αν ήταν λίγο τυχερός θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ, καθώς στο 59' από κεφαλιά του Μανωλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο κάθετο σταμάτησε το σουτ του Τζιμπούρ μέσα από την περιοχή στο 88'. Έτσι λοιπόν, το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, αν και στις καθυστερήσεις είχαμε δύο σπουδαίες φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Πρώτα ο Νάβας απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μανιάτη και στην συνέχεια ο Μέγιερι είπε «όχι» δύο φορές σε κοντινά σουτ των Ισπανών.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκρέφε (Γερμανία)

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: Μάρτινς 30'

ΔΟΚΑΡΙA: 59' Μανωλάς, 88' Τζιμπούρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Ρίος, 45' Ντιόπ, 58' Ρούμπεν – 17' Αμπντούν, 28' Μοντέστο, 39' Χολέμπας, 43' Μανωλάς, 64' Τζιμπούρ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 30' Αμπντούν (2η κίτρινη)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Ναβάρο, Ρόδας, Χουανφράν, Πέδρο Λόπεζ, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Ρίος (67' Βάλντο), Ντιόπ (61' Μίτσελ), Ρούμπεν Γκαρσία, Μάρτινς (83' Ακουαφρέσκα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο (75' Φετφατζίδης), Μοντέστο (46' Γκρέκο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος (60' Μήτρογλου), Τζιμπούρ.


 




LEV1-0OLY από Samuyamismo



LEV2-0OLY από Samuyamismo




Marti από Samuyamismo


LEV3-0OLY από Samuyamismo

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags