Facebook Pixel Άλλο Ευρώπη και άλλο Super League!
Ποδόσφαιρο
| 2013-02-15 12:00:00

Άλλο Ευρώπη και άλλο Super League!

Άλλο Ευρώπη και άλλο Super League!

Ο sportdog κάνει τη σύγκριση στις κάρτες και στα πέναλτι του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους αριθμούς να ...μιλάνε και τις απόψεις να διίστανται. Αξίζει να διαβάσετε!

Με πέναλτι, κίτρινες και κόκκινες έφυγε ο Ολυμπιακός από την Ισπανία και το ματς με τη Λεβάντε. Ο σκύλος με αφορμή και το συγκεκριμένο αγώνα, σύγκρινε τις αποφάσεις των ευρωπαίων διαιτητών στα φετινά ματς των "ερυθρολεύκων" σε Champios League-Εuropa League με εκείνες της Super League.

Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός σε 21 ματς πρωταθλήματος έχει δεχθεί συνολικά 21 κίτρινες κάρτες, ενώ σε 7 ευρωπαϊκούς αγώνες οι παίκτες του έχουν ...κιτρινιστεί 18 φορές. Όσον αφορά τώρα τις κίτρινες στους αντίπαλους του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα σε 21 αγωνιστικές έχουν βγει 58 κάρτες και στην Ευρώπη 18 σε 7 αναμετρήσεις.

Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες στη Super League βλέπουν κατά μέσο όρο 1 κίτρινη σε κάθε ματς και στην Ευρώπη 2,6. Για τους αντιπάλους του τώρα, εντός συνόρων ο μ.ο. είναι 2,8 και εκτός 2,6 κίτρινες ανά παιχνίδι.

Και στα πέναλτι οι αριθμοί είναι διαφορετικοί. Οι ευρωπαϊκές ...σφυρίχτρες έχουν στείλει 4 φορές τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στη λευκή βούλα, δηλαδή 0,6 πέναλτι/ματς, ενώ στην Ελλάδα καμία.

* Φυσικά, ο καθένας το κρίνει όπως θέλει και εννοείται πως τα παραπάνω είναι απλά στατιστικά, δίχως να ελέγχονται αν ήταν σωστές ή όχι οι αποφάσεις των διαιτητών. Παράλληλα, είναι προφανές πως θα πρέπει να συνεκτιμηθεί και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των αντιπάλων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags